Home » featured, Spectacole aviatice

Fii VIP la Aeromania 2017!

17 July 2017 5 Comments

Aeromania este unul dintre cele mai spectaculoase airshow-uri din Romania, iar in 2017 ajungem la editia cu numarul 11. Una la care ai sansa de a fi VIP!

Avem pentru cititorii AviatiaMagazin.com trei invitatii duble in sectorul VIP de la Aeromania 2017! Si le puteti castiga foarte-foarte usor.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti de ce va place aviatia. Pur si simplu, scrieti aici, pe site, in sectiunea comentarii, “imi place aviatia pentru ca…” si intrati in tragerea la sorti, pentru ca va fi una absolut random.

Ne puteti trimite si pe mail, la aviatiamagazin@gmail.com, inscrierea. Subiectul mailului trebuie sa fie “concurs Aeromania 2017”, iar in cuprins sa aveti acelasi raspuns, “imi place aviatia pentru ca…”, pe linia punctata completand voi cu ce doriti.

Va puteti inscrie si pe pagina noastra de Facebook, tot printr-un simplu comentariu cu “imi place aviatia pentru ca…”

Doua dintre invitatiile duble vor fi acordate prin tragere la sorti, iar a treia va fi acordata povestii de pe Facebook cu cel mai mare numar de like-uri. Daca vom avea egalitate la likes, vom face si acolo o tragere la sorti.

FOARTE IMPORTANT!!! Aeromania este un airshow ce are loc in data de 19 august pe aeroportul din Tuzla! Da, la mare, in judetul Constanta, Tuzla fiind situata intre Eforie si Costinesti. Am rugamintea deci sa participe la concurs numai cei care vor fi la Tuzla, Constanta, pe 19 august!

Timp pentru inscriere este suficient, concursul urmand a se incheia pe 7 august! Si pentru ca vreau sa ne asiguram ca cei care au castigat vor profita de premiu, invitatiile vor fi inmanate personal pe 19 august la Tuzla 🙂

5 Comments »

 • Corneliu Sasu said:

  Imi place aviatia pentru ca a fost si, din nefericire, doar a ramas visul vietii mele.

  Corneliu Sasu

 • Ionescu Silviu said:

  Imi place aviația pentru ca doar asa poti ,, atinge “cerul.

 • Claudiu said:

  Imi place aviatia pentru ca am copilarit langa un aerodrom mare si important, inoculandu-mi in fiecare zi doze intregi de avioane si parasutisti, si imi place aviatia pentru ca este una din putinele activitati care imi zburleste parul si ma face sa-mi pododeasca lacrimile cand vad sau simt: o postcombustie, o dara de miros de kerosen in aer, o pala de elice care incepe sa plesneasca in aer, un instructor de zbor care te observa in balariile de langa bretela si tresare apoi te saluta, imi place aviatia pentru ca este pasiunea mea.

  Va salut!

 • Tuteanu said:

  Imi plece aviatia – este prima mea dragoste, inceput in 1957. Pregatiri grele dupa metode sovietice, marsaluiam cantand “Pervom ghielo samaliote a ghevuschi patom” dar su acolo pe cereul Patriei tot noi am fost. Prin duritatea pregatirii din 40 am ramas doar 8 – 10, doar cei care au avut motivatie putenica pentru zbor. Si azi mai fac zboruri ca invitat, ca “navigator” cu metodele mele arhaice dar pe care nu viziteaza dr. Murphi ca pe GPS uneori. Iubesc aviatia pana voi trai, ma duc in hangar de multe ori doar sa simt mirosul avioanelor, al aparatelor zburatoare de acolo si sunt fericit daca atung o aripa, un fuselaj, iubesc aviatia pentru ca prin el am cunoscut sentimentul sublim al libertatii chiar in perioada de dictatura – acolo, sus pe cerul Patriei mele.
  Respect vesnic pentru zburatori cu aparatele lor minunate, pentru indragostitii cerului nemarginit.

 • Marius said:

  Imi place pentru senzatia de libertate absoluta pe care o ofera – chiar daca acum este pana la un punct doar o amintire a vremurilor cand se zbura cu biplane fara instrumente, fara culoare aeriene, fara controlori de trafic, doar tu si pasarea cu motor. Apoi sunt fascinat de tehnologia ce face posibila zborul. Aviata a fost si va ramane o rampa de lansare a unor noi tehnologii, care apoi se raspandesc. Sa nu uitam ca la inceputul anilor ’50, Jaguar castiga la Le Mans avand un avantaj extraordinar fata de celelalte masini. Avea frane pe disc, tehnologie preluata din aviatie, lucru ce ii permitea sa franeze mult mai tarziu. Ajung doua motive? Ar mai fi si altele dar ma rezum sa le expun doar pe acestea.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.