Home » Aviatie militara, featured

Fortele Aeriene Iraniene au “defilat” de Ziua Armatei | Video

23 April 2013 No Comment

f-14 iriafAvioanele din dotarea Fortelor Aeriene Iraniene au “defilat” in urma cu mai putin de o saptamana, pe 18 aprilie, cu ocazia Zilei Armatei.

Iranienii au scos la inaintare tot ce au mai bun pentru a le arata imperialistilor ca sunt gata de razbel. Tot ce are IRIAF (Islamic Republic of Iran Air Force) mai bun inseamna niste “junghiuri” imperialiste cum ar fi F-14, F-4, F-5, F-5F, plus niste chestii indigene numite Saeqeh, in esenta niste F-5 modificate de baietii cu turbane si aratate ca si cum ar fi cine stie ce realizari.

Avioanele astea au defilat frumos prin fata inaltilor reprezentanti de la “centru”, au decolat, au revenit iarasi la baza, dupa care s-au aliniat pentru poza de grup. Si cam asta a fost.

Nu, n-a fost tot. La trei zile dupa parada, adica pe 21 aprilie, un F-5F de la baza aeriana Dezful s-a lovit de un munte “din motive tehnice”. Cei doi piloti de la bord si-au pierdut viata.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.