Home » Aviatie militara, featured

Galceava pe cer: Coreenii din Nord au alertat F-15 din Sud

9 June 2012 No Comment

Un episod din serialul Galceava pe cer s-a petrecut la mijlocul acestei saptamani in peninsula Coreea. Din informatiile “scurse” catre presa, se pare ca un aparat al comunistilor din Nord s-a apropiat prea mult de granita, astfel ca sudistii au ridicat in aer nu mai putin de patru bucati de F-15.

Coreenii din Nord sustin, de la jumatatea lunii mai, mai multe exercitii militare, exercitii care implica si fortele aeriene. Intr-unul dintre aceste zboruri, un aparat ramas nespecificat de partea sudica, s-a apropiat de granita si a alertat armata democrata a imperialistilor.

Patru F-15 au fost ridicate imediat si trimise in zona, insa comunistul provocator s-a retras imediat.

Si ca tot a fost scapata informatia asta, americanii au dezvaluit ca, nu demult, 8 bucati de F-15 au fost trimise de sudisti pentru a intercepta un avion din Nord ce zbura la vreo 24 de kilometri distanta de insula Ganghwa.

Deocamdata se presupune ca aceste provocari ale Nordului sunt facute de sefii celei mai mari armate din lume, care vor sa-si impresioneze noul lider, pe juniorul Kim.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.