Home » featured, Games

GAMES | Flight Pilot Simulator 3D e dragut, dar doar atat

10 April 2018 One Comment

Continuam seria review-urilor de jocuri de aviatie cu Flight Pilot Simulator 3D. Este, asa cum ii spune numele, un simulator de zbor ce va ofera posibilitatea de a “pilota” mai multe tipuri de avioane.

Marele lui dezavantaj este, in opinia mea, faptul ca poate fi controlat numai inertial, adica numai prin miscarea telefonului. Asta inseamna ca trebuie sa pornesti orice nivel cu telefonul in pozitia optima, dar si ca este mai dificil de controlat fata de alte jocuri.

Grafica e draguta, nu prea complicata si cred ca merge fara probleme pe cam toate telefoanele. Poti controla “din butoane” viteza, trenul de aterizare, acolo unde avionul are optiunea asta, si alte functii speciale, cum ar fi drop water in cazul avioanelor de lupta cu incendiile.

Reclamele nu sunt deranjante, din ce am vazut apar doar intre nivelurile de joc, ceea ce e mai mult decat decent pentru ceva free, iar trecerea de la un nivel la celalalt nu e conditionata de cumpararea unor upgrade-uri.

Per total, jocul nu e rau, insa nu e nici wow. Am jucat jocuri mai bune, dar si unele mult mai bune. Daca nu ai pretentii si vrei ceva sa iti distraga atentia, e aproape perfect.

Daca insa vrei un joc care sa iti placa, sa te faca sa te intorci la el, ma tem ca trebuie sa-l ocolesti in ciuda acelui 4,6 din Play Store.

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.