Home » Aviatie militara, featured

Indienii si francezii nu se inteleg pentru Rafale

21 March 2016 One Comment

rafaleSurprinzator? Binenteles ca nu! Contractul asta care pare atat de fortat c-o sa fie ori un esec epic, ori un succes de aceeasi magnitutine, este din nou in impas.

Asta pentru ca indienii vor Rafale doar cu anumite conditii, conditii carora francezilor li se par nesimtite.

Oficialii din India vor ca guvernul Frantei sa ofere garantii de stat in cazul unor intarzieri la livrari sau, atentie mare aici, in cazul unor performante mai slabe ale avionului decat cele promise.

Si pentru ca indienii sunt oameni rezonabili, s-ar multumi si cu garantii bancare din partea producatorului Dassault.

Francezilor li se pare ca sunt luati in balon cu pretentiile astea si, profitand de faptul ca intre timp si-au asigurat contracte de export in Egipt si Qatar sunt inclinati sa ii lase pe indieni sa isi ia mai multe pocnitori rusesti, de care-s profund nemultumiti dupa ani de exploatare.

One Comment »

  • Jap said:

    Cred că ai vrut să zici că indienii iau ‘pocnitori’ nu egiptenii în ultimul paragraf al articolului. Păi atîta timp cît indienii marcă banul,au toate drepturile să nu fie țepuiți. Nu cred prietene că su-30 ie o pocnitoare. Sper că nai uitat scorul de 12-0 cu EF de astă vară de-a vuit internetul 7 zile și 8 nopti. Forța fie cu voi.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.