Iranul pofteste la Suhoi

suhoiLa avioane Suhoi, doar ca deocamdata nu se stie de care.

Proaspat scapati de embargo si cu miliarde de dolari gata de cheltuit, iranienii au demarat discutiile cu Rusia pentru sistemele S-300.

Si daca tot s-au asezat la masa, oamenii au zis ca n-ar fi tocmai rau daca ar intreba si de niste Suhoaie, ca nu le-ar strica deloc avioane moderne.

Deocamdata nu se stie la ce Suhoaie poftesc baietii, insa lista nu-i atat de mare. Ba dimpotriva, as zice ca ar fi pe lista doar Su-30 si Su-35. 30-ul pentru ca e un multirol ieftin si 35-ul pentru ca rusii se tot screm sa-l vanda de ani de zile.

Momentan, negocierile sunt timide si nu se stie daca Iranul va ajunge sa cumpere avioane din Rusia, dar si daca o va face si va avea la dispozitie cateva zeci de aparate de generatia IV situatia din zona va deveni brusc foarte interesanta.

11
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
CezarLanceRRaptorVJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

S-300 deja l-au primit,mai rămîne Pantșir S2. La avioane cică iranienii vor să cumpere licența,ca indienii și chinezii. De aia o lungesc atît cu negocierile.Dacă iau ’35 au cam ‘belito’ toți lătrăi din prejurimi. Dar nici cu ’30 n-ui rău. M-ai vor și tancul T-90,niște Brahmoase,5-6 submarine,corvete.Listai lungă vedem cam peste o lună ce au luat. Forța fie cu voi.

V
Guest
V

Jap, tata, omori limba romana.

Jap
Guest
Jap

Ca de obicei.

V
Guest
V

Appreciate the honesty.

Raptor
Guest
Raptor

La Su-35 parca se intelesesera cu chinezii

Jap
Guest
Jap

Pe ’35 îl vrea Indonezia și Pachistanul,iar Algeria și Venezuela ar vrea încă 12 ’30.

Cezar
Guest
Cezar

Bre, @Jap….nu stiu daca ai vazut sau nu, insa aia din Venezuele se impusca pe strazi pentru mancare, cum mama dracului sa cumpere SU 35, tu te auzi ce spui? Au ajuns Somalia Americii de Sud. Cand o ajunge iarasi barilul de petrol la 150 de dolari poate poete, insa pana atunci se bat cu cainii pe ros la oase. Sunt vai de mama lor!

Jap
Guest
Jap

Sa făcut! Cu cîte?

Jap
Guest
Jap

Cezar-san,matale ai citit ce am scris despre Venezuela? Venezuela m-ai vrea încă 13 su-30. Su-30,nu Su-35 cum ai scris matale. N-ui treaba mea ce se întîmpla pe la ăia prin ţară,iar pe glob mai sînt țări unde se bagă bani cu nemiluita in armată și populația face foamea (Corea de Nord). Cît de curîd o să auzi știrea: Venezuela a dat comandă pt încă 13 Su-30. Forța fie cu voi!