Home » Aviatie militara, featured

Iranul pofteste la Suhoi

25 August 2016 11 Comments

suhoiLa avioane Suhoi, doar ca deocamdata nu se stie de care.

Proaspat scapati de embargo si cu miliarde de dolari gata de cheltuit, iranienii au demarat discutiile cu Rusia pentru sistemele S-300.

Si daca tot s-au asezat la masa, oamenii au zis ca n-ar fi tocmai rau daca ar intreba si de niste Suhoaie, ca nu le-ar strica deloc avioane moderne.

Deocamdata nu se stie la ce Suhoaie poftesc baietii, insa lista nu-i atat de mare. Ba dimpotriva, as zice ca ar fi pe lista doar Su-30 si Su-35. 30-ul pentru ca e un multirol ieftin si 35-ul pentru ca rusii se tot screm sa-l vanda de ani de zile.

Momentan, negocierile sunt timide si nu se stie daca Iranul va ajunge sa cumpere avioane din Rusia, dar si daca o va face si va avea la dispozitie cateva zeci de aparate de generatia IV situatia din zona va deveni brusc foarte interesanta.

11 Comments »

 • Jap said:

  S-300 deja l-au primit,mai rămîne Pantșir S2. La avioane cică iranienii vor să cumpere licența,ca indienii și chinezii. De aia o lungesc atît cu negocierile.Dacă iau ’35 au cam ‘belito’ toți lătrăi din prejurimi. Dar nici cu ’30 n-ui rău. M-ai vor și tancul T-90,niște Brahmoase,5-6 submarine,corvete.Listai lungă vedem cam peste o lună ce au luat. Forța fie cu voi.

 • Jap said:

  Ca de obicei.

 • Raptor said:

  La Su-35 parca se intelesesera cu chinezii

 • Jap said:

  Pe ’35 îl vrea Indonezia și Pachistanul,iar Algeria și Venezuela ar vrea încă 12 ’30.

  • LanceR said:

   Si eu as vrea un Su-35. Sa ma pui si pe mine pe lista, tarile care vor Su-35 tocmai a crescut.

  • Cezar said:

   Bre, @Jap….nu stiu daca ai vazut sau nu, insa aia din Venezuele se impusca pe strazi pentru mancare, cum mama dracului sa cumpere SU 35, tu te auzi ce spui? Au ajuns Somalia Americii de Sud. Cand o ajunge iarasi barilul de petrol la 150 de dolari poate poete, insa pana atunci se bat cu cainii pe ros la oase. Sunt vai de mama lor!

 • Jap said:

  Sa făcut! Cu cîte?

 • Jap said:

  Cezar-san,matale ai citit ce am scris despre Venezuela? Venezuela m-ai vrea încă 13 su-30. Su-30,nu Su-35 cum ai scris matale. N-ui treaba mea ce se întîmpla pe la ăia prin ţară,iar pe glob mai sînt țări unde se bagă bani cu nemiluita in armată și populația face foamea (Corea de Nord). Cît de curîd o să auzi știrea: Venezuela a dat comandă pt încă 13 Su-30. Forța fie cu voi!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.