Home » Aviatie militara, featured

Israelul isi modernizeaza noile M-346

20 July 2017 No Comment

La vreo trei ani de la primirea primelor avioane M-346, Israelul anunta ca a inceput un proces de modernizare a trainerelor.

Cum, vi se pare ciudat ca un client sa modernizeze avioane cumparate de noi? Ei bine, in cazul Israelului asta e o practica, ei facand mai mareu lucrul asta pentru ca numai astfel isi adapteaza tehnica la nevoile lor specifice.

In cazul lui M-346, oficialii Fortelor Aeriene au luat decizia modernizarii pentru a-si pune viitorii piloti operationali in avioane capabile sa le ofere o experienta cat mai aproape de realitate.

Printre modificarile vizate de acest program se numara instalarea de rezervoare suplimentare largabile, munitie reala si o noua evolutie a softului.

Altfel, mi se pare extrem de funny cum unii isi modernizeaza avioanele cumparate de noi, iar altii, nu dau exemple, nu isi aduc la zi nici macar tehnica veche, aflata in dotare de decenii.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.