Home » Aviatie militara, featured

Kuwaitul cumpara 28 de Super Hornet

30 November 2016 2 Comments

f18Kuwaitul va achizitiona 28 de avioane de lupta Boeing F-18 Super Hornet. Asta pe langa cele 28 de Eurofighter Typhoon T3 comandate.

Ce e interesant la acordul asta, ce urmeaza sa fie semnat in curand, este ca americanii au fost de acord cu un soi de buy back, urmand a prelua o parte din cele 42 de F-18 C/D pe care le zboara in prezent arabii.

Si mai interesanta e declaratia generalului Lafi al-Azmi, seful inzestrarii din Kuwait, care spune ca tarisoara pe care o reprezinta are nevoie de arme moderne pentru ca se afla in apropierea unor zone fierbinti.

Acum stau si ma intreb, zona Golfului a fost mereu una fierbinte, dar oare stiu baietii ceva in plus? Mai ales ca astia din Kuwait nu-s singurii care arunca miliarde de echipamente militare. Urmeaza vreo distractie pe-acolo?

2 Comments »

  • Jap said:

    5 miliarde pt 28 de păsări? Cam multișor,chiar și pt ei. Ăstai tainul pe care îl plătesc că i-au scos din ghiarele lui Saddam. Vedeți ce bun e un ‘dictator’ la casa omului. M-ai zilele trecute un ’18 canadian sa prăbușit,oare ăștia n-au aflat în ce rahat au intrat prin cumpărarea rapandulelor americane?

    • LanceR said:

      Stiu canadienii ce proaste sunt avioanele americane, dar n-au acces la suhoaie, alea sunt rezervate pentru myanmar, venezuela si burkina faso.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.