Lewis Hamilton a zburat cu Red Arrows | Video

hamilton red arrowsLewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes GP si fost campion mondial in Formula 1, a zburat intr-un avion al formatiei de acrobatie a RAF (Royal Air Force) Red Arrows. Alaturi de el s-a aflat si fostul pilot din Marele Circ, David Coulthard.

Evenimentul a avut loc inaintea Marelui Premiu de Formula al Marii Britanii. Hamilton si Coulthard au “descins” la baza aeriana RAF Scampton, acolo unde i-au intalnit pe cei din Red Arrows.

Dupa cateva discutii in cadrul carora s-a spart gheata, cei doi britanici s-au echipat in costume de zbor, au tras peste ele costumele de suprasarcina si au intrat in posturile de pilotaj din spate a doua aparate Hawk din cadrul Red Arrows.

Cel mai incantat de zborul acrobatic a fost, fara indoiala, David Coulthard, cel care si-a uimit “soferul” cu sangele rece de care a dat dovada. Ba chiar fostul pilot de F1 n-a pierdut timpul si a facut o multime de fotografii cu telefonul mobil.

Hamilton a fost ceva mai rezervat in aer, insa s-a revansat la sol. S-a urcat in monopostul sau Mercedes si a “incins” o cursa cu unul dintre avioanele Red Arrows.

Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of