Home » Aviatie militara, featured, Spectacole aviatice

Lewis Hamilton a zburat cu Red Arrows | Video

2 July 2013 No Comment

hamilton red arrowsLewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes GP si fost campion mondial in Formula 1, a zburat intr-un avion al formatiei de acrobatie a RAF (Royal Air Force) Red Arrows. Alaturi de el s-a aflat si fostul pilot din Marele Circ, David Coulthard.

Evenimentul a avut loc inaintea Marelui Premiu de Formula al Marii Britanii. Hamilton si Coulthard au “descins” la baza aeriana RAF Scampton, acolo unde i-au intalnit pe cei din Red Arrows.

Dupa cateva discutii in cadrul carora s-a spart gheata, cei doi britanici s-au echipat in costume de zbor, au tras peste ele costumele de suprasarcina si au intrat in posturile de pilotaj din spate a doua aparate Hawk din cadrul Red Arrows.

Cel mai incantat de zborul acrobatic a fost, fara indoiala, David Coulthard, cel care si-a uimit “soferul” cu sangele rece de care a dat dovada. Ba chiar fostul pilot de F1 n-a pierdut timpul si a facut o multime de fotografii cu telefonul mobil.

Hamilton a fost ceva mai rezervat in aer, insa s-a revansat la sol. S-a urcat in monopostul sau Mercedes si a “incins” o cursa cu unul dintre avioanele Red Arrows.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.