Home » Aviatie militara, featured

Lt.C-dor Relu Ioana, primul interviu dupa tragedia de la Craiova | Video

11 October 2012 One Comment

Locotenent comandorul Relu Ioana, aflat inca pe patul de spital, a oferit primul interviu dupa tragedia de la Craiova in care si-a pierdut viata comandorul Relu Cojocaru.

Relu Ioana si-a aniversat ziua de nastere – a implinit 36 de ani – in spital, el avand inca nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a catapultat in ultima clipa din aparatul cu numarul 718.

Inca in stare de soc, aviatorul marturiseste ca nu isi aminteste nimic despre zborul groaznic care i-a curmat viata prietenului si comandantului sau.

“Din păcate acum nu îmi amintesc acel zbor care a durat foarte puţin, un minut şi 10 secunde, dar sper să îmi aduc treptat aminte de acel zbor. Probabil a fost o reacţie rapidă şi de ultim moment în care am putut să-mi salvez viaţa”, a marturisit Relu Ioana pentru Romania TV.

Locotenent comandorul nu a fost informat despre decesul lui Relu Cojocaru decat dupa o luna de spitalizare, atunci cand medicii au decis ca el poate suporta acest soc.

“Pentru mine este o mare durere pentru că pentru mine a fost atât un comandant, un camarad, cât şi un prieten în acelaşi timp.”

Video cu interviul locotenent comandorului Relu Ioana gasiti pe site-ul RTV.net. Un alt reportaj de la spital este si pe site-ul TVRInfo

Noi refuzam sa postam imagini cu dansul bandajat pe patul de spital. Il preferam in combinezon de zbor!

Foto: Dylan – RoSpotters

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.