Lt.C-dor Relu Ioana, primul interviu dupa tragedia de la Craiova | Video

Locotenent comandorul Relu Ioana, aflat inca pe patul de spital, a oferit primul interviu dupa tragedia de la Craiova in care si-a pierdut viata comandorul Relu Cojocaru.

Relu Ioana si-a aniversat ziua de nastere – a implinit 36 de ani – in spital, el avand inca nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-a catapultat in ultima clipa din aparatul cu numarul 718.

Inca in stare de soc, aviatorul marturiseste ca nu isi aminteste nimic despre zborul groaznic care i-a curmat viata prietenului si comandantului sau.

“Din păcate acum nu îmi amintesc acel zbor care a durat foarte puţin, un minut şi 10 secunde, dar sper să îmi aduc treptat aminte de acel zbor. Probabil a fost o reacţie rapidă şi de ultim moment în care am putut să-mi salvez viaţa”, a marturisit Relu Ioana pentru Romania TV.

Locotenent comandorul nu a fost informat despre decesul lui Relu Cojocaru decat dupa o luna de spitalizare, atunci cand medicii au decis ca el poate suporta acest soc.

“Pentru mine este o mare durere pentru că pentru mine a fost atât un comandant, un camarad, cât şi un prieten în acelaşi timp.”

Video cu interviul locotenent comandorului Relu Ioana gasiti pe site-ul RTV.net. Un alt reportaj de la spital este si pe site-ul TVRInfo

Noi refuzam sa postam imagini cu dansul bandajat pe patul de spital. Il preferam in combinezon de zbor!

Foto: Dylan – RoSpotters

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Amalia Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Amalia
Guest

Dumneze sa-i ierte pe cei care au murit in accident.