Home » featured, Spectacole aviatice

Mare, soare si airshow = Aeromania 2017

27 June 2017 One Comment

Intotdeauna mi-a placut Aeromania dintr-un motiv cat se poate de simplu, imbina doua lucruri care imi plac la nebunie, marea si airshow-ul. Prin urmare, mi se pare cat se poate de normal sa va vorbesc despre editia 2017.

In primul rand, trebuie sa stabilim de la inceput ca mai sunt aproape doua luni. Aeromania 2017 e programat pe 19 august, cu 20 august ca zi de rezerva in caz ca vremea ne face vreo figura. Asta inseamna ca inca mai e timp pentru rezervari.

Editia din acest an este una ceva mai speciala pentru ca organizatorii, Regional Air Services, sarbatoresc 50 de ani de activitate pe Aeroportul Tuzla. Si acum constat ca nu v-am spus acest “detaliu” extrem de important: Aeromania are loc in Tuzla, iar daca ati fost la mare pe sosea vorbim de localitatea dintre Eforie Sud si Costinesti, acolo unde este rondul cu avion 🙂

In ceea ce priveste evolutiile aeriene, pana acum au fost confirmati Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi și Aeroclubul României, dar ma astept si la alte nume. In plus, vor evolua cu siguranta pilotii si aeronavele RAS.

Accesul la Aeromania este gratuit, nota bene!, dar exista si posibilitatea achizitionarii unor bilete pentru zona VIP, bilete care vin cu o serie de beneficii misto, dupa cum urmeaza:

Bilete VIP (50 lei) – asigură accesul în zona VIP a evenimentului, amenajată în linia I, aproape de spectacol și artificii. Locurile în această zonă sunt limitate.

Bilete ZBOR VIP (350 lei) – pe lângă accesul în zona VIP, acest tip de bilet include și un zbor deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Aeroportului Tuzla și, în premieră, brăţara oficială a evenimentului, din argint, oferită de Casa de bijuterii Micri.

Pentru cei interesati, biletele se pot achizitiona de pe site-ul bilete.ro.

Am sa revin in perioada de pana la airshow cu actualizari privind invitatii, evolutiile si cu un concurs dragut, cu premii, zic eu, atractive.

P.S. La Tuzla e una dintre cele mai misto plaje de pe litoralul nostru. Dar asta ramane intre noi, da?

One Comment »

 • Raptor said:

  Pana atuni, va astept peste doua saptamani la Air Tattoo in UK, regiunea Gloucestershire care se va desfasura in perioada 14-16 iulie.

  http://www.airtattoo.com/
  http://britishairshows.com/riat-raf-fairford-airshow.html

  PS Sper ca Thunderbird isi va tine cuvantul si nu va ramane acasa in urma incidentului in care a pierdut un aparat F-16.
  Iar ca sa va zgandar putin, printe asteptati sunt F-22 Raptor, F-35, F-15C/E Dassault Rafale, Mirage 2000, Eurofighter Typhoon, dar si batranele P-51 Mustang, Spitfire si Lancaster.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.