Home » Aviatie militara, featured

MiG-ul 21 decoleaza si de pe sosea pentru Kim Jong Un | Foto

9 March 2013 No Comment

mig 21 kimAtunci cand liderul suprem din Coreea de Nord vine sa te viziteze nu mai conteaza nici faptul ca nu ai un aerodrom in zona, decolezi cu MiG-ul 21 si de pe sosea.

Kim Jong Un, mostenitorul “tronului” singurei dinastii comuniste din lume, a intreprins recent o serie de vizite de “lucru” la diverse garnizoane de pe cuprinsul statului, in contextul declaratiilor belicoase pe care le tot face de cateva saptamani.

Intr-una din vizite, undeva in zona de nord, comandantii au vrut sa-i arate cat de bine pregatiti sunt ei. Asa ca au conceput o demonstratie prin care i-au aratat lui “el jefe” ca, in cazul in care bazele aeriene ar fi bombardate, avioanele ar putea folosi fara probleme reteaua de drumuri publice.

Zis si facut! L-au instalat pe Kim pe un delusor si si-au trimis cativa piloti sa plece cu MiG-21 de pe sosea. Cum batranul aparat este unul robust si destul de mic, nu a avut niciun fel de problema in a executa manevrele, spre incantarea micului dictator.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.