Home » Aviatie civila, Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured, Spectacole aviatice

Miting aerian la Cluj – 18 mai 2013

15 May 2013 No Comment

OLYMPUS DIGITAL CAMERASambata, 18 mai, Aeroportul International Cluj-Napoca va fi gazda unui mare miting aerian.

Ca sa va fac pofta din primele randuri, trebuie sa va spun ca la aceasta demonstratie vor participa si Fortele Aeriene Romane, avioane MiG-21 LanceR si elicoptere IAR-330 Puma de la baza aeriana Campia Turzii urmand a evolua pentru spectatori.

De asemenea, isi dau concursul pilotii si elicopterele Inspectoratului General de Aviatie. Nu va lipsi nici Aeroclubul Romaniei, care ii va aduce la Cluj pe Hawks of Romania, plus planoare.

Vor fi si aeronave civile si, foarte probabil, o expozitie statica.

Si cateva sfaturi ale organizatorilor:

Mitingul aerian se desfăşoară în intervalul orar: 09:30-11:30 a.m., pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Accesul în zona de desfăşurare a mitingului, se face începând cu ora 8:00 a.m. Intrarea publicului este liberă.

RATUC va suplimenta numărul autobuzelor spre zona aeroportului. La Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca se poate ajunge cu autobuzele RATUC nr: 8.

*** Atenţie!!! Din cauza numărului restrâns de locuri de parcare vă recomandăm să folosiţi mijloacele de transport în comun şi să lăsaţi autoturismele acasă.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.