Home » Aviatie militara, featured

Mos Gerila le aduce chinezilor primele Su-35

15 December 2016 3 Comments

su35Mos Gerila va fi darnic cu Fortele Aeriene Populare Chineze si le va aduce in perioada urmatoare primele avioane Suhoi Su-35.

O sursa bine informata le-a spus celor de la TASS ca Rusia ar urma sa livreze primele 4 Su-35, din comanda de 24 de bucati plasata de baietii cu ochi oblici, inainte de Craciun.

Din cate se pare, livrarile sunt devansate, pentru ca ar fi trebuit sa inceapa de la anul, ca semn de buna intelegere intre popoarele surori.

Deocamdata e o stire pe surse, insa stiind cum stau lucrurile prin presa rusa este greu de crezut ca TASS-ul arunca o asemenea informatie daca nu avea suport.

Doua miliarde de dolari va plati China pentru 24 de Su-35, motoare de rezerva, piese de schimb si alte acareturi. Pau doua miliarde de dolari costa doar cauciucurile de la F-35.

3 Comments »

  • Jap said:

    LanceR-san, pînă acum 2 luni în urmă,susțineai că chinezii nu cumpără Su-35. Acum cu articolul ăsta,te cam contrazici singur,deci,îl cumpără sau nu?

  • Jap said:

    ‘Forța fie cu Clonatorii’.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.