Nascut pentru a doua oara – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica

Apărută la data de 12.12.2012, cartea-interviu “Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica”, marchează debutul publicistic al lui Alin Ionescu, unul dintre membrii echipei sitului www.aripi-argintii.ro.

Privitor la subiectul cărţii, textul de pe coperta IV este cât se poate de edificator:

“8 mai 1996, aerodromul militar Borcea.
Zi de zbor pentru personalul aeronavigant al Grupului 86 Aviaţie Vânătoare, toate activităţile specifice urmând o succesiune normală şi lipsită de probleme.
Un avion supersonic de vânătoare cu dublă comandă MiG-21 US se întoarce dintr-o misiune de antrenament, vine la aterizare şi pune roţile pe pista aerodromului din Câmpia Bărăganului, procedură executată ca la carte, la fel ca de fiecare dată. Doar că, acum, ceva se întâmplă, iar normalitatea unei zile de zbor se spulberă brusc.
Jamba stângă a avionului MiG-21 US cedează, rupându-se şi declanşând un şir de evenimente ce vor afecta profund vieţile unor oameni aflaţi în mijlocul lor, evenimente incredibile ce par a fi scoase dintr-un film de acţiune american. Lupta crâncenă pentru supravieţuire ce va urma şi deznodământul ei sunt subiectul central al acestei cărţi ce relatează evenimentele privite prin ochii unui pilot de vânătoare ce s-a aflat în focul evenimentelor, la propriu…”

Cartea are 284 pagini şi 56 ilustraţii alb-negru, format 205 x 145 mm, a apărut la editura RBA Media şi se vinde la un preţ de 35 lei.
Pentru cititorii din Bucureşti, livrarea se va executa direct, iar pentru cititorii din ţară, livrarea se va executa prin poştă, modalitate ce va presupune includerea în preţ a taxelor poştale (pentru această modalitate de livrare, adresa completă a destinatarului – inclusiv codul poştal – este absolut necesară).
Comenzile pot fi trimise la adresele de e-mail contact@aripi-argintii.ro şi/sau alin@aripi-argintii.ro.

Pentru două cărţi „Născut pentru a doua oară – Dialog cu comandor (r.) Marin Jeloaica” comandate, primiţi bonus un CD cu ilustraţiile incluse în carte la dimensiuni mari + alte fişiere surpriză!

Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of