Home » Aviatie militara, featured

NATO isi reduce prezenta aeriana din statele baltice. Adica s-au linistit rusii

9 August 2015 3 Comments

Foto: NATO

Foto: NATO

NATO a anuntat ca, incepand cu 1 septembrie, isi va reduce prezenta aeriana din statele baltice, in cadrul misiunii Baltic Air Policing.

Daca va amintiti, organizatia a marit de patru ori, de la patru la saisprezece, numarul avioanelor statelor membre detasate in zona dupa agresiunea Rusiei contra Ucrainei.

Ei bine, se pare ca in ultima vreme rusii s-au mai linistit. Sau au fost linistiti de propriile tragedii aeriene, Fortele Aeriene Ruse pierzand foarte multe avioane militare in accidente in prima jumatate a acestui an. Cei mai multi specialisti spun ca tocmai acest “forcing”, cu mult mai multe zboruri decat in mod normal, este cauza principala a accidentelor rusilor.

Prin urmare, din septembrie NATO va avea numai opt avioane in cadrul misiunilor Baltic Air Policing. Chiar si asa sunt de doua ori mai multe decat in mod obisnuit.

3 Comments »

 • Jap said:

  Eu cred că gringo sau “ilniștit” dupa ce și-au dat seama că au “pierdut” crimeea și estul ucrainei și m-ai nou englezii (acasă la ei)au luato pe cocoașă (12-0) de la indieni :-):-):-) cu jegoasele ălea de suhoaie care ziceai câ pachistanezii șterg cu ei pe jos:-D,tocmai luna asta se înplinește anul cînd ivanii cu al lor su-35 au șters pe jos cu f-22 în atlanticul de N :-):-D:-P cică m-ai nou gringo au puso zilele âstea tot în atlanticul de N și alaska de un red flag ca sa uite umilința de anul trecut (aștept articolul cu umilinţa englezilor,ca sal disecam dacă ai sînge în instalaţie sal scrii și s-al postezi).

  • stef said:

   Este prima data cand fac un comentariu.Deci,te rog din suflet,invata intai sa scrii corect gramatical si,dupa aceea,poti face cate comentarii vrei.Ultimul tau comentariu este apogeul greselilor gramaticale.
   Daca vrei sa fii luat in serios,invata sa scrii.Pentru a comenta asemenea stiri,articole despre tehnica si istorie militara trebuie sa ai ,totusi,anumite cunostinte,inclusiv de gramatica(si poate o anumita limita de varsta)

  • LanceR said:

   Nu-ti fa griji, e o perioada mai ocupata pentru mine, dar vine si articolul despre englezi si indieni. Si pariez ca n-o sa-ti placa 🙂

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.