NATO isi reduce prezenta aeriana din statele baltice. Adica s-au linistit rusii

Foto: NATO
Foto: NATO
NATO a anuntat ca, incepand cu 1 septembrie, isi va reduce prezenta aeriana din statele baltice, in cadrul misiunii Baltic Air Policing.

Daca va amintiti, organizatia a marit de patru ori, de la patru la saisprezece, numarul avioanelor statelor membre detasate in zona dupa agresiunea Rusiei contra Ucrainei.

Ei bine, se pare ca in ultima vreme rusii s-au mai linistit. Sau au fost linistiti de propriile tragedii aeriene, Fortele Aeriene Ruse pierzand foarte multe avioane militare in accidente in prima jumatate a acestui an. Cei mai multi specialisti spun ca tocmai acest “forcing”, cu mult mai multe zboruri decat in mod normal, este cauza principala a accidentelor rusilor.

Prin urmare, din septembrie NATO va avea numai opt avioane in cadrul misiunilor Baltic Air Policing. Chiar si asa sunt de doua ori mai multe decat in mod obisnuit.

3
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LanceRstefJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Eu cred că gringo sau “ilniștit” dupa ce și-au dat seama că au “pierdut” crimeea și estul ucrainei și m-ai nou englezii (acasă la ei)au luato pe cocoașă (12-0) de la indieni :-):-):-) cu jegoasele ălea de suhoaie care ziceai câ pachistanezii șterg cu ei pe jos:-D,tocmai luna asta se înplinește anul cînd ivanii cu al lor su-35 au șters pe jos cu f-22 în atlanticul de N :-):-D:-P cică m-ai nou gringo au puso zilele âstea tot în atlanticul de N și alaska de un red flag ca sa uite umilința de anul trecut (aștept articolul cu umilinţa englezilor,ca… Read more »

stef
Guest
stef

Este prima data cand fac un comentariu.Deci,te rog din suflet,invata intai sa scrii corect gramatical si,dupa aceea,poti face cate comentarii vrei.Ultimul tau comentariu este apogeul greselilor gramaticale.
Daca vrei sa fii luat in serios,invata sa scrii.Pentru a comenta asemenea stiri,articole despre tehnica si istorie militara trebuie sa ai ,totusi,anumite cunostinte,inclusiv de gramatica(si poate o anumita limita de varsta)