Noutati de la Wizz Air: Bucuresti – Budapesta si Bucuresti – Cluj

wizzWizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi lansarea unei noi rute de la Bucureşti către Budapesta, dar şi un nou zbor intern de la Bucureşti la Cluj-Napoca, una dintre cele 5 baze ale companiei în România.

Cursa către Cluj–Napoca va fi operată din 22 iulie, cu 6 zboruri săptămânale, în fiecare zi din săptămână, mai puţin sâmbăta. Zborurile pe ruta Bucureşti – Budapesta vor fi lansate pe 19 septembrie, cu 4 zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Pentru a marca aceste noutăţi, Wizz Air oferă tarife de la 39 RON pentru ruta Bucureşti – Cluj-Napoca şi de la 99 de RON pentru Bucureşti – Budapesta.

În octombrie, Wizz Air a anunțat patru noi zboruri de la Cluj–Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund şi Doncaster Sheffield. Compania oferă acum 108 rute către 17 ţări de la cele opt aeroporturi de unde operează.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREŞTI:

wizz

Wizz Air a transportat mai mult de 4,5 milioane de persoane în 2015 de la aeroporturile din România, comparativ cu 3,9 milioane în 2014. Un eveniment important din 2015 a fost anunțul bazei de la Iași, care va deveni, începând cu luna iulie, a 23-a bază operațională Wizz Air şi cea de-a 6-a bază din România. Totodată, Wizz Air a anunțat în octombrie că va adăuga a 5-a aeronavă la baza din Cluj-Napoca, începând cu luna iulie 2016.

György Abrán, directorul comercial Wizz Air, a declarat: “Suntem încântaţi să adăugăm curse noi, cu tarife scăzute, în România, în condiţiile în care numărul de pasageri transportaţi pe această piață a crescut cu 16% în 2015. Am pregătit aceste noi rute de mai mult timp, ca parte a angajamentului nostru constant pentru România, unde din ce în ce mai mulţi oameni continuă să se bucure de preţurile noastre mici şi de servicii excelente la bord.”

Recent, Wizz Air a fost numită de către Air Transport World cea mai valoroasă linie aeriană a anului (Value Airline of the Year) pentru succesul său din 2015.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of