Home » Aviatie militara, Constructii de aeronave, featured

O sansa pentru Avioane Craiova? Se repara Herculesuri si Boeing 737

8 November 2015 2 Comments

hercAvioane Craiova ar putea avea totusi o sansa de a supravietui, orientandu-si activitatea spre lucrari de mentenanta si reparatie a unor tipuri de avioane cu care uzina nu era tocmai obisnuita.

Aflam, prin urmare, ca in 2015 au fost reparate mai multe Herculesuri la Craiova, iar compania se pregateste sa primeasca si niscaiva Boeing 737.

“Pentru partenerii externi au fost desfaşurate activităţi de MRO (maintenance, repair, and overhaul) la aeronave de tip C-130 Hercules şi s-a certificat pentru mentenanţa avioane BOEING 737”, se arata intr-un comunicat.

Iar treaba asta buna se vede in bilantul contabil, cifra de afaceri avand o crestere insemnata, cu dublarea veniturilor din export.

2 Comments »

  • cristian said:

    O treaba desteapta.

  • Cezar said:

    Admin, vezi ca nu a mintit Encutescu cand a vorbit de export? :0 Se referea la altfel de export decat cel clasic! Decat sa moara cu dreptatea in maini, mai bine si asa…

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.