Home » featured, Paris Air Show, Spectacole aviatice

Paris Air Show 2011 – Cele mai importante stiri ale zilei

21 June 2011 No Comment

Asa cum am promis, invercam sa va tinem la curent cu toate noutatile de la Paris Air Show 2011.

Prima surpriza este o pagina special creata, in care puteti urmari imagini VIDEO IN TIMP REAL cu evolutiile zilnice de la Le Bourget.

Acum a venit randul unui rezumat al celor mai importante evenimente ale zilei de la Salonul de Aeronautica:

– Garuda Indonesia a facut o comanda ferma pentru 25 de avioane Airbus A320.

– Malaysia Airlines a comandat inca 10 aparate Boeing 737-800. Malaysia Airlines a semnat, inca din anul 2008, un acord de achizitionare a 35 de astfel de avioane, in acea intelegere existand si aceasta optiune de a suplimenta comanda cu inca aparate.

– Compania Suhoi a anuntat ca este gata sa lanseze o varianta bussines a avionului de transport regional Superjet 100, insa rusii par sa dea inapoi atunci cand vine vorba despre o versiune cu capacitate mai mare.

– Prototipul celor de la Solar Impulse este, deocamdata, consemnat la sol din cauza vremii nefavorabile. Aparatul HB-SIA functioneaza cu energie solara iar norii care sunt omniprezenti pe cerul capitalei Frantei fac imposibil un zbor.

– GE Capital Aviation Services (GECAS), companie ce inchiriaza avioane diverselor companii aeriene, a facut o comanda pentru doua aparate Boeing 747-8, plus alte 8 avioane Boeing 777-300 ERs.

– Aeroflot a facut de asemenea o comanda pentru 8 avioane Boeing 777-300 ERs.

– Producatorul brazilian Embraer a anuntat ca intentioneaza sa dezvolte o varianta de transport civil a aparatului KC-390.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.