Home » Aviatie militara, featured, Paris Air Show

Paris Air Show 2013: Suhoi Su-35, in evolutie | Video

18 June 2013 3 Comments

su-35Vedeta incontestabila a Salonului Aeronautic de la Paris, aparatul multirol Suhoi Su-35 Flanker E, a zburat pentru prima data deasupra pistei de la Le Bourget.

Multirolul supermanevrabil, asta ca sa nu se simta jigniti rusii, si-a facut de cap pe cerul francez, ajutat de cele doua motoare Saturn 117S cu tractiune vectoriala.

Prezent pentru prima data la Paris, Su-35 a primit un rol central in cadrul evenimentelor, urmand a zbura in fiecare zi din postura de “special guest star”.

Iar daca ne gandim ca rusii sunt cam gata sa-l dea la export pe unde se poate, publicitate ca asta mai greu gasesti in lumea aviatiei.

In fine, vorba multa e saracia redactorului, asa ca iata clipul video cu evolutia Suhoiului 35:

3 Comments »

 • aeroemerich said:

  Intr-adevar clasa, dar nu inteleg de ce obligatoriu luam avioane “vestice” pe o gramada de bani cand rusii au tehnica super, iar o combinatie upgrade gen Lancer cu un avion modern de la ei ar speria pe multi…

  • Admin said:

   N-ar fi o problema sa luam avioane vestice, ca acolo e de ales, e mediu concurential. N-ar fi o problema sa fie doar si doar americane, ca si asa se mai discuta despre oferte multiple.

   Dar noi vrem numai F-16, musai la a treia mana. Asta e marea problema.

 • Cezar Mihai said:

  E simplu… facem parte din NATO… si bulgarii isi schimba flota cu F-uri… Rusii au deja Suhoi T50 in testarea armatei. Iar la “second-hand” e vorba de bani… Si aducerea avioanelor “la zi” din Portugalia va costa bani grei… Neutralitatea costa: vezi Elvetia si “desecretizarle”… Nici F Raptor nu e perfect… fata de Suhoi T50… Dar, cum la razboi nu merge nimeni, pentru Politie aeriana sunt bune.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.