Paris Air Show 2013: Suhoi Su-35, in evolutie | Video

su-35Vedeta incontestabila a Salonului Aeronautic de la Paris, aparatul multirol Suhoi Su-35 Flanker E, a zburat pentru prima data deasupra pistei de la Le Bourget.

Multirolul supermanevrabil, asta ca sa nu se simta jigniti rusii, si-a facut de cap pe cerul francez, ajutat de cele doua motoare Saturn 117S cu tractiune vectoriala.

Prezent pentru prima data la Paris, Su-35 a primit un rol central in cadrul evenimentelor, urmand a zbura in fiecare zi din postura de “special guest star”.

Iar daca ne gandim ca rusii sunt cam gata sa-l dea la export pe unde se poate, publicitate ca asta mai greu gasesti in lumea aviatiei.

In fine, vorba multa e saracia redactorului, asa ca iata clipul video cu evolutia Suhoiului 35:

3
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Cezar MihaiAdminaeroemerich Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
aeroemerich
Guest
aeroemerich

Intr-adevar clasa, dar nu inteleg de ce obligatoriu luam avioane “vestice” pe o gramada de bani cand rusii au tehnica super, iar o combinatie upgrade gen Lancer cu un avion modern de la ei ar speria pe multi…

Cezar Mihai
Guest
Cezar Mihai

E simplu… facem parte din NATO… si bulgarii isi schimba flota cu F-uri… Rusii au deja Suhoi T50 in testarea armatei. Iar la “second-hand” e vorba de bani… Si aducerea avioanelor “la zi” din Portugalia va costa bani grei… Neutralitatea costa: vezi Elvetia si “desecretizarle”… Nici F Raptor nu e perfect… fata de Suhoi T50… Dar, cum la razboi nu merge nimeni, pentru Politie aeriana sunt bune.