Paris Air Show 2013: Suhoi Su-35, in evolutie | Video

su-35Vedeta incontestabila a Salonului Aeronautic de la Paris, aparatul multirol Suhoi Su-35 Flanker E, a zburat pentru prima data deasupra pistei de la Le Bourget.

Multirolul supermanevrabil, asta ca sa nu se simta jigniti rusii, si-a facut de cap pe cerul francez, ajutat de cele doua motoare Saturn 117S cu tractiune vectoriala.

Prezent pentru prima data la Paris, Su-35 a primit un rol central in cadrul evenimentelor, urmand a zbura in fiecare zi din postura de “special guest star”.

Iar daca ne gandim ca rusii sunt cam gata sa-l dea la export pe unde se poate, publicitate ca asta mai greu gasesti in lumea aviatiei.

In fine, vorba multa e saracia redactorului, asa ca iata clipul video cu evolutia Suhoiului 35:

Leave a Reply

  1. Intr-adevar clasa, dar nu inteleg de ce obligatoriu luam avioane “vestice” pe o gramada de bani cand rusii au tehnica super, iar o combinatie upgrade gen Lancer cu un avion modern de la ei ar speria pe multi…

    • N-ar fi o problema sa luam avioane vestice, ca acolo e de ales, e mediu concurential. N-ar fi o problema sa fie doar si doar americane, ca si asa se mai discuta despre oferte multiple.

      Dar noi vrem numai F-16, musai la a treia mana. Asta e marea problema.

  2. E simplu… facem parte din NATO… si bulgarii isi schimba flota cu F-uri… Rusii au deja Suhoi T50 in testarea armatei. Iar la “second-hand” e vorba de bani… Si aducerea avioanelor “la zi” din Portugalia va costa bani grei… Neutralitatea costa: vezi Elvetia si “desecretizarle”… Nici F Raptor nu e perfect… fata de Suhoi T50… Dar, cum la razboi nu merge nimeni, pentru Politie aeriana sunt bune.