Politie Aeriana cu Super Tucano

Brazilienii au folosit trei avioane A-29 Super Tucano intr-o misiune de interceptare a unui avion suspect, ceea ce ne arata ca Politia Aeriana poate fi facuta, pana la un anumit nivel, si in conditii low cost.

Povestea interceptarii este asta: politistii brazilieni au aflat ca se pregateste un transport important de droguri dinspre Bolivia pe calea aerului, asa ca au apelat la Fortele Aeriene. Dupa ce avionul cu “marfa”, un Piper PA-34-200T Seneca II, a intrat in spatiul aerian brazilian, a fost interceptat de trei A-29 Super Tucano.

Pilotul a ignorat apelurile de identificare, astfel ca a fost catalogat drept suspect. In momentul in care a ignorat si apelurile de schimbare a cursului, comandantul formatiei s-a pregatit pentru focul de avertisment.

N-a mai fost cazul pentru Piperul a plonjat spre sol si a aterizat fortat, politistii reusind sa preia cele 500 de kilograme de cocaina de la bord.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Vedeți ce se întâmplă cînd nu cotizezi cu 10% pt. fondul de pensii la milițienii,vameși și grănicerii brazilienii😊. Yo unul îas dota pe ăștia de la Anaf cu A29 😉😉😉.

Jap
Guest
Jap

Yo iaș dota pa ăștia de la Anaf cu A29😊.