A ramas Ucraina fara avioane? MiG-29 al Ukrainian Falcons, misiune de luptaUkraine has no fighter jets? An Ukrainan Falcons MiG-29 in combat mission

Mig-29-UkrainianFortele Aeriene Ucrainiene au mari probleme de efectiv, conducerea apeland la avioanele formatiei de acrobatie Ukrainian Falcons pentru misiuni de lupta in estul Ucrainei.

Un MiG-29 ce purta inca “penajul” formatiei de acrobatie, dar inarmat pentru o misiune de lupta, a fost filmat in timp ce efectua o trecere la joasa inaltime deasuora orasului Kramatorsk.

Ucraina si-a pierdut o buna parte din avioanele de vanatoare operationale dupa ce Rusia a anexat Crimeea, astfel ca sefii Fortelor Aeriene au luat decizia de a reface capabilitatile de lupta ale aparatelor aflate in conservare.

Pana cand acestea vor fi disponibile, se apeleaza la toate aparatele disponibile, inclusiv la MiG-urile 29 ale formatiei de acrobatie.

Mig-29-UkrainianUkrainian Air Force has a big problem with it’s operational fighter jets. The commanders of UkAF were forced to use MiGs 29 from Ukrainian Falcons aerobatic team for combat missions.

One Ukrainian Falcons MiG, fully armed, was filmed during a low pass over the city of Kramatorsk.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of