Rusii ar vrea sa-si trimita gluma de portavion prin Siria

29Umbla vorba prin targ, cel brazilian de data asta, ca rusii ar vrea sa-si trimita gluma de portavion, Kuznetsov adica, sa efectueze niscaiva misiuni de lupta prin Siria.

Cica asta, si nu traditionala stricare semestriala a portavionului, ar fi cauza lucrarilor care se executa in prezent la Kuznetsov.

Dupa cum scriu brazilienii, rusii nu-si repara vechitura, ci se chinuie sa integreze noile MiG-29K, cu tot cu noile sisteme de armament.

S-ar parea ca atunci cand va fi gata, Kuznetsov va lua drumul Siriei avand la bord 15 MiG-uri 29 si 12 elicoptere K-52K.

Eu zic ca inca e o gluma, in principiu din cauza costurilor enorme, da’ nu m-ar mira ca Putin sa-i faca pe rusi sa se screama doar ca sa se mandreasca si el ca marina Moscovei nu e mai prejos decat aia indiana.

Altfel, daca intr-adevar Kuznetsov va fi folosit pentru atacuri in Siria din luna octombrie, va fi pentru prima data cand portavionul, orice portavion de altfel, rusesc va vedea misiuni de lupta de aproape.

2 thoughts on “Rusii ar vrea sa-si trimita gluma de portavion prin Siria

  1. LanceR-san,parcă ziceai că ivanii nu au portavion. Dar acum au,văd că ai întorso ca la Ploiești. Pe ce te bazezi cînd zici că Cuznețov e o ‘glumă’? Bîrfa satului: că tot vorbim de ‘glume’ cică frații noștrii ciainizi l-au scos pe Liaoling cu restul flotei la defilare prin Marea Chinei! PS. Piese și motoare pt f-16 tot din China o să le luăm.

    1. Am zis de chinezi, boss, ca n-au. De rusi se stie de ani de zile ca au gluma asta. Pe ce ma bazez? Pe faptul ca singurele operatiuni pe care le-a facut Kuznetsov in toata cariera lui au fost alea de a se deplasa de la un santier naval la altul, pentru reparatii.

      Liaoling nu e operational, pot sa-l aduca si la Sevastopol ca mai mult de facut poze turistice cu el nu e bun. Iar asta cu motoarele o s-o bag la glumele tale, din categoria su-35 a vazut de aproape un f-22 fara sa fie doborat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.