Home » Aviatie militara, featured

Rusii au dat de pamant cu un Su-24M

7 July 2015 2 Comments

Foto: Kommersant

Foto: Kommersant

Rusii au “reusit” sa dea de pamant cu un Su-24M, in urma accidentului cei doi piloti pierzandu-si vietile.

Suhoiul a decolat de pe aerodromul din Komsomolsk-on-Amur pentru un zbor de antrenament, insa a cazut la cateva minute dupa ce a parasit pista.

Presa rusa scrie ca ar fi fost vorba despre o defectiune a sistemului de propulsie. Un oficial din cadrul Statului Major al Fortelor Aeriene ar fi declarat ca avionul s-a inclinat pe partea stanga si s-a prabusit la cateva momente dupa decolare, cei doi piloti neavand ce face.

Informatii neconfirmate inca la nivel oficial spun ca secventa de catapultare a fost initiata si ca unul dintre piloti a parasit avionul, insa a murit pentru ca parasuta nu s-a deschis.

Pentru rusi, este al doilea accident cu Su-24M in acest an, primul avand loc in luna februarie. Momentan, toate zborurile cu acest tip de avion au fost suspendate.

2 Comments »

  • Jap said:

    Vad un pic de ironie la tine prin “reusit” la amaratii astia , dar hai sa vorbim un pic de flebetea ta f-16 , gringo au pierdut 2 f-16 in ultimele 2 saptamanii si pe plan mondial de la inceputul anului au “pierit” 7 f-16 , cam cate unu pe luna.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.