Home » Aviatie civila, featured

Rusii au pierdut un Tu-154 ce mergea spre Siria cu 92 de persoane la bord

25 December 2016 4 Comments

Am evitat sa folosesc cliseul “tragedie de Craciun”, dar e vorba de o tragedie care, da, a avut loc de Craciun. Un Tupolev Tu-154 cu 92 de persoane la bord s-a prabusit in Marea Neagra, la putin timp dupa decolarea de la Soci.

Avionul plecase de la Moscova si avea ca destinatie baza aeriana Latakia, din Siria.

La bordul aeronai care apartinea Ministerului Apararii de la Moscova se aflau militari, jurnalisti, dar si membrii corului Alexandrov, care ar fi trebuit sa sustina un concert pentru rusnacii care “elibereaza” Siria.

Epava avionului a fost gasita la 5 kilometri in largul Marii Negre, la o adancime de 70 de metri. Pana in momentul de fata nu se vorbeste despre supravietuitori.

Acum, daca as fi un crestin-ortodox radical si cu ochelari de cal as spune ca… eh, mai bine nu. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei care au murit in acest accident aviatic, dar si pe cei care mor zilnic in Siria, sub valul de bombe rusesti.

4 Comments »

 • Blackbird said:

  Dumnezeu sa-i odihneasca. Dupa o veste buna, eliberarea Alepului ( pana si BBC a inceput sa vorbeasca de eliberare) vine si o veste trista.

  https://m.youtube.com/watch?v=G0M7Xm4nEBU

 • Petre said:

  Coincidenta sau nu ….tocmai un avio spre Siria.

 • Jap said:

  I-au ajuns din urmă blestemele.

 • cristian said:

  Bombele rusesti care bombardeaza ISIS si asazisa opozitie antidictatoriala [finantata de americani]? – vezi povestea cu “primavara araba”.
  Nu cumva rusii incearca sa dreaga tampeniile facute de americani ?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.