Home » Aviatie militara, featured

Russian payback: Rusii au bombardat o cladire ocupata de militari turci

11 February 2017 7 Comments

Mana sus cine credea ca Rusia va trece senina peste doborarea Suhoiului din noiembrie 2015. Nimeni? Bun, inseamna ca ii cunoastem destul de bine pe baieti 🙂

In urma cu doua zile, un avion de lupta rusesc a lovit o cladire ocupata de militari turci in mult disputatul oras Al-Bab, din Siria.

In urma loviturii, 3 soldati au fost ucisi, iar alti 11 au fost raniti.

Imediat dupa atac, au avut loc mai multe discutii la nivel foarte inalt intre cele doua parti, inclusiv o convobire Erdogan – Putin, rusii cerandu-si scuze pentru eroarea de calcul a traiectoriei bombelor. Glumesc aici, n-o luati serios.

Ideea este ca rusii au recunoscut ca au comis o greseala, si-au cerut scuze, iar ai lu’ Tayyip, purtand inca rusinea de a se impiedica de un “buzunar” de desculti islamisti in Al-Bab, le-au acceptat, ca n-au ce face daca vor in continuare ajutor rusnac in campania din Siria.

Ia, va mai rog o data. Mana sus cine crede ca atacul rusilor a fost o greseala. Nimeni? Hai ca imi place! 🙂

7 Comments »

  • florin said:

    Coordonatele tintei au fost date chiar de turci se pare.Acum cred ca oamenii astia au interese mai importante decat ceva razbunari maneliste…

  • florin said:

    Sau ca americanii in 70 in Vietnam nu? Aviatia rusa se descurca onorabil in Siria.Apoi daca zic ca turcii au dat coordonate cred ca pot prezenta si documente…au omorat turci lovind din greseala din cauza impreciziei o tinta furnizata tot de ei??..ce logica e asta?

  • Jap said:

    ‘Victime colaterale’. Și în războiul din golf americanii i-au ‘ars’ pe francezi și englezi. M-ai nou 1F-18 US Navy a doborît 1F-15 saudit prin Yemen. Na fost răzbunare,pur și simplu serviciile nu s-au înțeles. Erdogan se duce la Moscova luna viitoare să pună de o șaorma cu Putin,cine a crezut că doborîrea avionului și asasinarea ambasadorului îi va face ‘inamici’ sa înselat amarnic.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.