Home » Aviatie militara, featured, Spectacole aviatice

Se deschid portile la Baza 86 Aeriana

13 October 2017 One Comment

Sambata, 14 octombrie, se deschid in sfarsit portile Bazei 86 Aeriene pentru un show despre care eu anticipez putin acum spunand ca va fi epic.

Dupa ce am asteptat mai bine de doua luni, evenimentul fiind programat initial la inceputul lui august si amanat apoi pentru weekendul trecut, mergem la Borcea!

Vor zbura aeronavele Fortelor Aeriene Romane, de la MiG-ul 21 (ai aici ma astept la un solo de zile foarte mari) si proaspatul F-16, pana la Soim, Iak sau Spartan, plus elicopterele Puma.

De peste mari si tari, la propriu, vor evolua portughezii, cu F-16, si canadienii, cu F-18. Sau CF-18. Sau CF-188. Cum vrei sa ii spuneti viespii canadiene.

Fara sa am informatii din interior, va spun din nou ca anticipez un show de zile mari, poate cel mai bun din aceasta vara. Evenimentul va avea loc la Baza 86 Aeriana, care este situata in apropierea Fetestiului. Urmariti pagina noastra de Facebook pentru a avea toate detaliile despre locatie si acces.

Daca aveti posibilitatea de a ajunge sambata la Borcea, va rog eu sa n-o irositi! Daca n-o sa fie de poveste, nu va mai invit anul asta nicaieri.

One Comment »

  • Zuzu_Mumu said:

    Buna dimineata!Epic… NU a fost! Dar… a meritat!A avut cateva momente care m-au incantat! 1.Frumoasa decolarea celor 8 F-16, dintre care 6 cu tricolorul pe ele! 2.Exercitiul tactic parca a fost mai frumos cu 4 F-16, RoAF, asigurand perimetrul aerian pe inaltimi diferite! 3. De apreciat disponibilitatea pilotilor romani de “sa bubuie cerul cu jucariile noi”!
    Am avut asteptari mari de la d-nul Gica cu al sau MIG-21, dar… nu a fost vina dansului ca nu a primit aprobare! Expozitia de tehnica… “subtire de tot”. Organizarea… se poate lucra la imbunatatirea acesteia! Mi s-a parut OK ceea ce s-a incercat cu acel cort folosit ca punct de control. In final au renuntat la controlul antitero.
    Concluzie: daca maine s-ar organiza din nou, FIX in aceleasi conditii (chiar si mai slabe), eu m-as duce din nou! Pur si simplu apreciez munca acestor oameni! ma refer la intreaga echipa!
    O duminica frumoasa sa avem cu totii!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.