Se deschid portile la Baza 86 Aeriana

Sambata, 14 octombrie, se deschid in sfarsit portile Bazei 86 Aeriene pentru un show despre care eu anticipez putin acum spunand ca va fi epic.

Dupa ce am asteptat mai bine de doua luni, evenimentul fiind programat initial la inceputul lui august si amanat apoi pentru weekendul trecut, mergem la Borcea!

Vor zbura aeronavele Fortelor Aeriene Romane, de la MiG-ul 21 (ai aici ma astept la un solo de zile foarte mari) si proaspatul F-16, pana la Soim, Iak sau Spartan, plus elicopterele Puma.

De peste mari si tari, la propriu, vor evolua portughezii, cu F-16, si canadienii, cu F-18. Sau CF-18. Sau CF-188. Cum vrei sa ii spuneti viespii canadiene.

Fara sa am informatii din interior, va spun din nou ca anticipez un show de zile mari, poate cel mai bun din aceasta vara. Evenimentul va avea loc la Baza 86 Aeriana, care este situata in apropierea Fetestiului. Urmariti pagina noastra de Facebook pentru a avea toate detaliile despre locatie si acces.

Daca aveti posibilitatea de a ajunge sambata la Borcea, va rog eu sa n-o irositi! Daca n-o sa fie de poveste, nu va mai invit anul asta nicaieri.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Zuzu_Mumu Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Zuzu_Mumu
Guest
Zuzu_Mumu

Buna dimineata!Epic… NU a fost! Dar… a meritat!A avut cateva momente care m-au incantat! 1.Frumoasa decolarea celor 8 F-16, dintre care 6 cu tricolorul pe ele! 2.Exercitiul tactic parca a fost mai frumos cu 4 F-16, RoAF, asigurand perimetrul aerian pe inaltimi diferite! 3. De apreciat disponibilitatea pilotilor romani de “sa bubuie cerul cu jucariile noi”! Am avut asteptari mari de la d-nul Gica cu al sau MIG-21, dar… nu a fost vina dansului ca nu a primit aprobare! Expozitia de tehnica… “subtire de tot”. Organizarea… se poate lucra la imbunatatirea acesteia! Mi s-a parut OK ceea ce s-a incercat… Read more »