Home » Aviatie militara, featured

Se-ngroasa gluma! F-15 israeliene urmarite de F-16 turcesti!

11 October 2011 One Comment

Se-ngroasa gluma iar conflictul dintre Turcia si Israel pare gata-gata sa explodeze. Recent, o celula de F-15 Eagle israeliene a fost aproape de a fi angajata de aparate F-16 Falcon turcesti pe fondul unei dispute initiate de evrei.

Potrivit rapoartelor din presa turca, avioanele israeliene au zburat foarte aproape si “amenintator” de o nava de cercetare seismografica ce naviga in apropierea coastei de sud a Ciprului. In aceasta de actiune ar fi fost implicat si un elicopter.

Cum israelienii nu au raspuns somatiilor radio de a se retrage, turcii au ridicat in aer doua aparate F-16 Falcon, moment in care F-15 si elicopterul s-au retras spre bazele proprii.

Deocamdata nu exista informatii certe referitoare la actiunea israelienilor si cat de amenintatoare a fost, insa un singur lucru este cert – conflictul dintre Turcia si Israel este foarte aproape, tensiunile dintre cele doua state fiind uriase.

One Comment »

  • bogdan said:

    pai se cam incinge situatia pe acolo.alta durere de cap pe capul israelitilor.treaba lor.ei sa fie fericiti.totusi sa speram ca nu se ajunge la bum bum.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.