Home » Aviatie militara, featured

Si Eurofighter-ele spaniole au interceptat rusi

2 May 2015 2 Comments

su-34Credeati cele patru avioane Eurofighter Typhoon trimise de Spania in Estonia pentru misiunile de Politie Aeriana au somat? Ei bine nu, ba chiar au avut destul de multa treaba in ultimele luni.

Fortele Aeriene Spaniole, sau Ejército del Aire pe nunele de botez, au dat recent publicitatii cateva imagini cu interceptiile realizate de Eurofighter-ele proprii si personale peste Marea Baltica.

Avioanele stationate la baza aeriana Amari, din Estonia, s-au intalnit aripa langa aripa cu mai toate modelele zburate de rusi in zona, inclusiv cu Su-34.

De ce l-am evidentiat? Pentru ca aparitia bombardierului in zona este oarecum exotica, el nefiind tras in poze de celelalte natiuni care participa la Baltic Air Policing.

Ei bine, balticii pot sta linistiti, spaniolii ii apara.

2 Comments »

  • Cristian said:

    Ești sigur, Adminule, ca într-o lupta reala, SU-34 n-o sa-i bată ? Este un avion cu multe calități.

    • LanceR said:

      E cam greu, daca nu imposibil, ca Su-34 si Typhoon sa ajunga in lupta 1-1. Dar daca ajung, intre un bombardier si un multirol, eu pariez pe cel din urma.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.