Home » Aviatie civila, featured

Simona Halep a revenit in Romania cu prima cursa a lui “Alexandru Ioan Cuza” pentru Tarom

12 June 2018 One Comment

Simona Halep a revenit in Romania, luni, la bordul unei aeronave Tarom.

A fost, de fapt, prima cursa a unuia dintre cele doua avioane primite de operatorul national saptamana trecuta. YR-BGL, botezat “Alexandru Ioan Cuza”, a efectuat prima cursa pentru Tarom chiar luni, un zbor Bucuresti-Paris-Bucuresti.

La bordul aeronavei s-a aflat si Simona Halep, care a revenit in tara dupa castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera.

YR-BGL este un Boeing B737-800 NG cu o vechime de 5,2 ani preluat de Tarom in leasing operational pe o perioada de sapte ani.

Mie mi s-a parut foarte amuzant urmatorul aspect: YR-BGL a fost folosit de Tarom si pentru ceremonia de vinerea trecuta, atunci cand avioanele au ajuns in tara. Avionul a primit salutul tunurilor cu apa de doua ori intr-un interval de patru zile 🙂

One Comment »

  • Jap said:

    Hai,Simona! Hai,România! Simona a mai cîștigat Roland Garos-ul,acum 10 ani,dar la juniori. Să vină și Wimbledon-ul și US Open,ca săși bage unghia’n gît,drogata aia de Șarapova. HAI,SIMONA!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.