Home » Aviatie militara, featured

Su-35, aproape de primul contract la export

7 September 2015 12 Comments

su35Suhoi Su-35, bijuteria Fortelor Aeriene Ruse, este aproape de primul contract la export.

Ministerul Apararii din Indonezia a anuntat ca multirolul produs in Rusia a fost selectat pentru a inlocui batranele F-5E Tiger II din dotarea fortelor aeriene proprii.

Achizitia, desi simbolica, nu va fi si una foarte importanta, indonezienii dorind doar o escadrila de Su-35.

Pana in momentul de fata nu a fost semnat niciun contract, astfel ca rusii mai au de suflat in iaurt pana sa se poata mandri cu primul client extern pentru avion.

12 Comments »

 • Jap said:

  “Achiziția,deși simbolică,nu va fi și una foarte importantă…..” păi doamne ferește să fie importante 16su-35 noi-nouțe la casa omului,n-ui așa? Apropo,la ăștia o escadrilă e formata din 16 păsări,ei avînd și 16su-27 în bătatură, deci,la ei nr 16 este “magic”

 • Jap said:

  La noi nr magic este 12, la alții care au teritoriu imens de apărat nr crește,uitate la ruși,chinezi,indieni chiar și gringo din cîte pasari e formata o escadrilă și m-ai uitate si la pachistanezii tai cu ai lor f-16 si ai să vezi că sar de 16 părări pe escadrilă,că tot vorbim de pachistanezii tăi, cică de ceva vreme jinduesc și ei după su-35 și indienii au facut gură și i-au amenintat pe ivani că dacă le dă ’35 rup legaturile și o iau pe filiera franceză.

  • LanceR said:

   Eu iti spun exact cate avioane au aia in Singapore si tu imi povestesti ce visezi cu Pakistanul :))))

 • Jap said:

  Frate noi nu vorbim de Singapore! Articolul vorbește de Indonezia! Și eu ți-am dat exemplu că big boys au peste 16 păsari pe escadrilă,depinde de șmecherași,de exemplu:în alasca,nevada gringo au 22f-22 raptor,noi nu ne permitem mai multe că nui lovele și mai mergem pe idea ca ‘NE APĂRĂ NATO’ și apoi uitate la polonezi care au 48f-16 si le-au : la 3 baze 48:3=16 iară cifra magică 16 și mai uitate la unguri care au închiriat 14 gripen,din ălea 14 cîte escadrile de 12 îți ies frate? Vezi prietene escadrila difera de la ţară la țară și regiune,cinei Singapore frate pe plan global,militar vorbind?

  • LanceR said:

   Indonezia, da, asta voiam sa scriu si eu :))

   Deci eu ti-am scris cate avioane are Indonezia si tu imi povestesti de Rusia si Pakistan. Ce relevanta are asta?

 • Jap said:

  Ți-am dat un exemplu,că nu toți au 12 pasări pe escadrilă.

 • Jap said:

  Tu.

 • Jap said:

  Chiar în primul tău comentariu.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.