Home » Aviatie civila, featured

Tarom a devenit un pion in jocul politic sau cum e Ciolos responsabil pentru defectiunile tehnice

27 June 2016 2 Comments

Foto via planespotters.net

Foto via planespotters.net

Bine, imi veti spune ca si pana acum Tarom a fost utilizat in jocul politic si asa e. Dar o chestie mai, cum sa-i spun, probabil abjecta e cuvantul potrivit, ca articolasul postat de radu tudor, celebrul analist de renume mondial de la intact, n-am mai vazut de ceva vreme.

Prin urmare, in cursul zilei de duminica Tarom a anulat trei curse, cele de la Bucuresti la Praga, Paris si Geneva, din cauza unor probleme tehnice cu avioanele Airbus A310.

“Din cauza unei situații tehnice neprevăzute a trebuit să regândim programul de zbor în funcție de disponibilitatea celorlalte aerovane. Astfel, am anulat astăzi cursele Praga, Paris și Geneva. Ne pare rău pentru disconfortul creat, însă ne dorim călătorii sigure pentru pasagerii noștri. Toți pasagerii acestor curse au fost rerutați către destinația finală. Ambele A 310 sunt indisponibile și se lucrează în regim de urgență pentru a fi introduse din nou în programul de zbor”, a explicat purtatorul de cuvant al companiei.

Cum credeti ca a relatat analistul pe blogul personal? Cam asa: “Guvernul Ciolos distruge TAROM si siguranta pasagerilor romani”.

As putea sa va redau tot articolul, dar n-am s-o fac. In esenta, e vechea poveste de-acum cativa ani, doar ca basescu a devenit acum Ciolos. Ciolos e vinovat ca avioanele n-au putut zbura, Ciolos e vinovat pentru Brexit, practic Ciolos e vinovat pentru orice, de la canicula la inundatii.

In mod normal, nu-l citesc pe analistul de renume intergalactic, nu-i urmaresc nici emisiunile care sunt sigur ca sunt superbe, dar articolasul lui a ajuns pe mai multe medii de discutii despre aviatie si, spre surprinderea mea, n-au fost putini cei care l-au crezut.

Asta pentru ca celebrul analist a relatat o serie de probleme reale pe care le are Tarom, dupa care a dat verdictul: Ciolos de e vina.

Eu sper ca pe-aici nu suntem adulatori de analist de la antene, nu de alta dar as fi foarte trist.

Asa, si ce-am vrut sa spun cu toata aceasta constructie prea putin elaborata, dar mult prea ampla? Am vrut sa spun ca radu tudor mananca mult. Si ca ar trebui sa va indoiti de el si daca posteaza la 10 dimineata ca afara e lumina naturala.

Altfel, da, Tarom e cu un picior in groapa. Da’ nu din vina lui Ciolos. Sunt altii, inclusiv fosti premieri pe care analistul ii considera amici, care sunt mult mai vinovati de situatia actuala decat Ciolos.

2 Comments »

  • Jap said:

    Alienii din Ziua Independenței 2 sînt vinovați!!!

  • Mihai said:

    Bucuresti la Praga, Paris si Geneva cu A310? eu sincer n-am vazut decat A319/B737 pe cursele astea

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.