Home » Aviatie civila, featured

Tarom a anulat cursele spre Targu Mures

2 February 2015 No Comment

Foto: NewsAir

Foto: NewsAir

Compania Tarom a anulat cursele aeriene spre Targu Mures. Motivul pentru care conducerea operatorului national a luat aceasta decizie este… lipsa clientilor 🙂

Cei de la Tarom au confirmat aceasta decizie pentru NewsAir, precizand ca nu mai zboara spre Targu Mures “din cauza numărului redus de pasageri rezervaÈ›i pe această rută”.

In continuare, Tarom spune ca “pasagerii care deÈ›in bilete pe aceste zboruri au fost reprotejaÈ›i pe destinaÈ›ia Cluj-Napoca, pe cursele cu program similar celor de Târgu-MureÈ™, după cum urmează:

– pasagerii de pe zborul RO725 / BucureÈ™ti – Târgu MureÈ™ au fost reprotejaÈ›i pe zborul RO649 / BucureÈ™ti – Cluj-Napoca cu plecare din BucureÈ™ti la ora 21.50, — – pasagerii de pe zborul RO726 / Târgu MureÈ™ – BucureÈ™ti au fost reprotejaÈ›i pe zborul RO650 / Cluj-Napoca – BucureÈ™ti cu plecare din Cluj-Napoca la ora 06.15″.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.