Tarom are din nou director general. Numarul cinci pe anul asta

Foto: Wikipedia
Tarom are din nou director general, Werner Wolff, fost director executiv al Ba­nat Car, dealerul BMW din Timi­şoara şi Arad, fiind numit in functie.

Wolff este cea de-a cincea persoana care ocupa aceasta functie in 2017, dupa Eugen Davidoiu, Dan Paveleti, Florin Susanu si Ileana Daniela Dragne.

Cam asta e stirea, momentan nu putem spune nimic despre cat de bun sau, dimpotriva, cat de slab manager este acest Werner Wolff.

M-a amuzat insa altceva. Stirea despre numirea acestuia a fost comentata destul de intens pe social media, iar romanii “verzi” au sesizat, bineinteles, ca pe om nu-l cheama Ion sau Gheorghe, ceea ce se traduce automat prin “strain care vrea sa distruga compania”.

Si ma amuza asta pentru ca 10 luni din 2017 operatorul national a fost condus de romani. De patru romani. Eugen, Dan, Florin si Ileana. Ce s-a intamplat in astea 10 luni? Pai totul e bine si frumos, compania defileaza cu DOUA avioane noi, iar pierderile estimate pentru 2017 au ajuns la aproape 208 milioane de lei!

P.S. In Consiliul de Administratie inca mai e duduia de la romaniateve. Aia pusa de Cuc.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
enzoValentin Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Valentin
Guest
Valentin

Hop-si-asa!
Se pare ca aici e rost pentru cineva care nu are ce face cateva luni, sa ia un salariu baban si apoi sa-si vada de treburile lui!

VREAU SI EU! Macar pana pe la vara, sa-mi duc si eu dupa aia fetele intr-o vacanta, ca nu prea am fost pe afara! Si ma pricep si la avioane!
Am montat o sumedenie de machete de plastic!

enzo
Guest
enzo

Am calatorit de cateva ori cu alaiul BMW in acelasi avion.
Mi-am dat seama ca au o relatie speciala pentru ca nu se urcau in autobuzu de pista, aveau propriile limuzine si SUVúri suficient de ridicole pentru a aparea in filme de categoria C.
Numarasem 4 badigarzi + badigarzi cu tzatze si cur.