Home » Aviatie sportiva, featured, Spectacole aviatice

TransilvAero Show 2011 – Targu Mures, anulat!

24 July 2011 3 Comments

Mitingul aviatic TransilAero Show 2011, ce urma sa fie gazduit la Targu Mures in data de 13 august, a fost anulat de catre organizatori, acestia neprecizand inca motivele care au dus la aceasta decizie drastica.

Vestea buna este ca muresenii vor avea parte de o demonstratie aeriana in data de 13 august, cei de la Aeroclubul Romaniei celebrand inaugurarea aerodromului Targu Mures cu formatia “Hawks of Romania” (avioane Extra), planoare si parasutisti.

Intrarea este libera!

3 Comments »

  • Night-elf said:

    “acestia neprecizand inca motivele care au dus la aceasta decizie drastica”. – pun pariu pe ce vrei ca nici nu vei afla vreodata motivele respective. Am ramas cu un gust foarte amar cand e vorba de Transilvaero show dupa experienta Clinceni. Nu din cauza afisului MINCINOS anuntat cu surle si trambite cu luni bune inainte, ci din cauza arogantei si lipsei de comunicare a “organizatorilor”. Iar de promoteri nu mai vorbesc. Prietenii stiu de ce.

  • admin said:

    Las ca avem mitingul de la Banesti pe 6 august care se anunta a fi intr-un mare fel.

  • Asa a fost la “Sky is not the limit 2011 – Targu Mures” (VIDEO) | Aviatia Magazin said:

    […] anularea TransilAero Show 2011, Targu Mures nu a ramas fara spectacol aeronautic, Aeroclubul Romaniei oferind oamenilor de acolo […]

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.