Home » Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured, Spectacole aviatice

Turkish Stars la BIAS 2012 | GALERIE FOTO

23 July 2012 No Comment

Turkish Stars, sau Türk Yıldızları pe limba lor, au fost invitati de onoare la BIAS 2012, alaturi de italienii de la Frecce Tricolori. Singura formatie de acrobatie ce zboara cu 8 avioane supersonice a impresionat la Baneasa, cei care i-au vazut pentru prima data fiind lasati cu gura cascata de turci.

Asa cum am spus si in articolul general despre BIAS 2012, personal nu am fost dat pe spate de Turkish Stars, pe care ii vazusem si cu cativa ani inainte, la Constanta.

Au folosit o formula cu 7 avioane, au efectuat destul de multe elemente, insa parca au lipsit destule lucruri, sau cel putin asa mi s-a parut. Nu am vazut acel show complet, care sa te faca sa spui “wow!” si sa alergi dupa autografe. La Constanta am facut-o, acum m-am multumit cu niste saluturi si felicitari scurte.

Totusi, nu vreau sa fiu inteles gresit. Spectacolul a fost superb, mai ales ca nu in fiecare zi vezi zburand o formatie de 7 supersonice. Elementele au fost corecte si destul de spectaculoase, dar nu mi-au placut intrarile in formatii, prea lungi si prea departe de aeroport.

Per total, raman la parerea ca Turkish Stars au fost surclasati la BIAS de Frecce, dar despre asta intr-un alt articol.

Galeria foto cu Turkish Stars la BIAS o gasiti pe pagina de Facebook a Aviatia Magazin. Nu ne suparam daca ne dati si un like 🙂

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.