Home » Aviatie civila, featured

Un avion Carpatair a aterizat de urgenta la Timisoara

13 June 2011 No Comment

O aeronava a companiei Carpatair a aterizat de urgenta, luni, pe aeroportul “Traian Vuia” din Timisoara.

Aparatul, care efectua o cursa interna pe ruta Timisoara – Iasi, a intampinat probleme tehnice la aproximativ jumatate de ora dupa decolare, comandantul sesizand depresurizarea avionului. Imediat, a luat decizia de a reveni la Timisoara, informeaza postul Antena 3.

“Aeronava a decolat la ora 16:07 de pe aeroportul din Timisoara iar la ora 16:34 comandantul a raportat probleme tehnice si a luat decizia sa se intoarca la Timisoara, unde a aterizat la ora 16:56. Pasagerii aflati la bord vor fi preluati de o alta aeronava”, a declarat Nicoleta Trifan, purtatorul de cuvant al Aeroportului Traian Vuia din Timisoara.

Pe aeroportul “Traian Vuia” au fost trimise de urgenta mai multe ambulante si masini de pompieri, insa, din fericire, nu a fost nevoie de interventia acestora.

Avionul companiei Carpatair avea la bord 72 de pasageri si 4 membri ai echipajului. Pasagerii au fost preluati la scurt timp de o alta aeronava a companiei si au ajuns pana la urma la destinatie.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.