Home » Aviatie civila, featured

Un barbat a fost impuscat mortal in aeroportul Paris Orly

18 March 2017 7 Comments

Foto: Reuters

Un barbat a fost impuscat mortal sambata dimineata in aeroportul Paris Orly dupa ce a incercat si a si reusit sa dezarmeze un militar din dispozitivul de paza.

Din cate am reusit sa inteleg din ce spun francezii, ar fi vorba despre un nou incident care te face sa te intrebi: cum dracu’ se poate intampla asa ceva?

Bun, se pare ca totul ar fi plecat de la o oprire in trafic, sambata dimineata, rezultata cu impuscarea a doi politsti. Ulterior indidividul si-a abandonat masina si, prin uz de arma, a furat o alta, care a fost apoi descoperita in parcarea aeroportului.

Ca am ajuns la aeroport, baiatul a reusit sa ia pusca de asalt, un FAMAS, al unei militare (cum se spune la militar de sex feminin?) din dispozitivul de paza din Terminalul Sud.

A fost imediat somat sa puna arma jos de alti doi militari, asta bineinteles ca a refuzat si pare-se c-a fugit la un Mec, acolo unde a si fost impuscat de trei ori.

Evident, aeroportul a intrat in lock-down si toata lumea a fost evacuata.

Da, puteti s-o spuneti. Francezii scriu ca asta nu era pe lista aia de teroristi, insa era pe o alta, mult mai ampla, a persoanelor radicalizate. Ei, bine…

7 Comments »

 • Jap said:

  Sunt m-ai multe liste? De la un timp franțuzii s-au obișnuit să fie înpușcați,dinamitați,înjunghiați,macetați,toporizați,călcați cu Tir-ul pe stradă. Deja a devenit sport olimpic.

 • Vitara said:

  Francois Hollande e medaliat…

 • Adi said:

  E noul Click pe-aici?

  • LanceR said:

   Adica?

   • Adi said:

    Stiri “senzationale” neinteresante. Au scris in ziare destul pe tema asta, nu era nevoie si de un articol pe un site de aviatie doar pentru ca era in cladirea unui aeroport.

    • LanceR said:

     Cu tot respectul, dar cred ca dupa atatia ani am macar dreptul de a selecta ce stiri sunt interesante de publicat aici si ce stiri nu. Iar pentru comparatia cu un tabloid tot nu vad legatura.

     Ma rog, fiecare are dreptul la opinie.

 • enzo said:

  Nu e funny deloc ce se intampla prin Franta, mai ales Paris. Cine a fost acolo recent poate sa confirme ca e destul de demoralizant sa vezi cate un politist/militar/jandarm inarmat la fiecare colt de strada sau langa cate o pravalie mai rasarita.
  Soldati multi, calitate slaba.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.