Home » Aviatie civila, featured

Un Boeing 737 s-a rupt in doua la aterizare (VIDEO)

30 July 2011 No Comment

Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei Caribbean Airlines s-a rupt in doua dupa ce a aterizat pe aeroportul din Georgetown, Guyana. Incredibil, dar toti cei 157 de pasageri si 6 membri ai echipajului au scapat cu viata!

Din primele informatii, se pare ca aparatul nu a putut fi oprit in timp util dupa ce a aterizat pe aeroportul din capitala Guyanei din cauza vremii nefavorabile si a parasit pista.

“Suntem foarte, foarte recunoscatori pentru ca nu exista mai multe victime”, a declarat, vizibil afectat, presedintele Guyanei, Bharrat Jagdeo.

Calatorii, bucurosi ca au scapat cu viata, au reclamat insa vehement interventia tardiva a autoritatilor, multi “reusind” sa ajunga pe cont propriu la terminal, inainte ca salvatorii sa ajunga la epava avionului!

Cheddi Jagan International Airport a fost inchis imediat, toate avioanele fiind deviate spre alte aeroporturi, lucru ce a cauzat indignarea oamenilor care isi asteptau cursele de linie.

Urmariti mai jos clipul video:

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.