Home » Aviatie militara, featured

Un Eurofighter spaniol s-a prabusit langa baza aeriana Los Llanos

12 October 2017 2 Comments

Un avion Eurofighter Typhoon apartinand Ejército del Aire s-a prabusit, joi, in apropierea bazei aeriene Los Llanos, din Albacete.

Din primele informatii, avionul militar a cazut la revenirea pe Los Llanos dupa ce a participat la parada organizatata de Día de la Hispanidad in Madrid.

Typhoon-ul era unul cu simpla comanda, iar pilotul nu s-a catapultat.

Patru Eurofighter Typhoon apartinand Ala 14 de pe baza aeriana Los Llanos au participat la parada aeriana de la Madrid.

2 Comments »

  • Jap said:

    Vin puternic și ăștia pe turnantă să-i prindă din urmă pe F-18. Spaniolii sunt cunoscuți peste tot cum ară cîmpiile patriei cu EF. În m-ai puțin de 3 săptămîni,3 EF au ajuns la fiare vechi. Yo unul tot zic de ani de zile să renunțe la liniile de fabricație-asamblare și să găzduiască refugiați prin hale,dar ăștia nu și nu. Păcat că a murit pilotul,poate se gîndesc să le inlocuiască cu F-35.

  • Radu Popa said:

    Văd că în ultima vreme au venit știri tot cu păsări aliate. Mă simt cam trist. Sincer, nu știu de ce, dar parcă mă simt mai bine când aflu despre arăturile pe care le-au mai făcut rușii sau de nu știu ce Su sirian doborât.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.