Home » Aviatie militara, featured

Un F-15 american a doborat o drona peste Siria

9 June 2017 2 Comments

Un avion F-15E al USAF a doborat o drona inarmata undeva deasupra Siriei. E victorie aeriana? 🙂

Americanii spun ca drona – armed pro-Syria regime unmanned aerial vehicle – avea dimensiuni similare cu ale lui MQ-1 Predator si lansase un dispozitiv exploziv intr-o zona ocupata de trupele coalitiei.

Asa ca s-a apelat la F-15, care a distrus rapid UAV-ul in cauza.

Bun, o sa va spun ce ma deranjeaza. Faptul ca US au doborat o drona in Siria inseamna nimic. Nimicul nimicului. Si totusi primeste atentie muuulta.

Lipseste doar ca echipajul de la F-15E sa fie decorat pentru actul de vitejie. Ce dracu’, ma? Ce e in capul americanilor?

Bine, inteleg ca vor sa propage ideea ca ai lu’ assad o ard impotriva coalitiei, nu impotriva islamistilor, dar asa? Ne laudam cu o drona doborata? Laaameee!

2 Comments »

  • Jap said:

    Păi dacă n-au cohones să se ia de Su-35,e bună și asta. Bine că n-au trimis Raptorul,că se făceau de cacao. Dacă no doborau le încurcau apele pe acolo și era m-ai nașpa,îs curios cu ce au tras în ea? Cu torpile fotonice s-au lasere?

    • Pawlyk said:

      Japule, tu decat sa mai folosesti cratime mai bine lasa-te, in toate comentariile ai juma din ele puse total aiurea. Scrie fara cratima ca e mai bine, te stim ca nu le ai cu romana, nu te mai stradui atata. ON : E exact cum ai presupus si tu admin, nu cauta sa se laude cu doborarea amaratei de drone, cauta sa accentueze ca ai sirianului lupta impotriva lor si nu a jihadistilor.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.