Un F-15 american a doborat o drona peste Siria

Un avion F-15E al USAF a doborat o drona inarmata undeva deasupra Siriei. E victorie aeriana? 🙂

Americanii spun ca drona – armed pro-Syria regime unmanned aerial vehicle – avea dimensiuni similare cu ale lui MQ-1 Predator si lansase un dispozitiv exploziv intr-o zona ocupata de trupele coalitiei.

Asa ca s-a apelat la F-15, care a distrus rapid UAV-ul in cauza.

Bun, o sa va spun ce ma deranjeaza. Faptul ca US au doborat o drona in Siria inseamna nimic. Nimicul nimicului. Si totusi primeste atentie muuulta.

Lipseste doar ca echipajul de la F-15E sa fie decorat pentru actul de vitejie. Ce dracu’, ma? Ce e in capul americanilor?

Bine, inteleg ca vor sa propage ideea ca ai lu’ assad o ard impotriva coalitiei, nu impotriva islamistilor, dar asa? Ne laudam cu o drona doborata? Laaameee!

2
Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Păi dacă n-au cohones să se ia de Su-35,e bună și asta. Bine că n-au trimis Raptorul,că se făceau de cacao. Dacă no doborau le încurcau apele pe acolo și era m-ai nașpa,îs curios cu ce au tras în ea? Cu torpile fotonice s-au lasere?

Pawlyk
Guest
Pawlyk

Japule, tu decat sa mai folosesti cratime mai bine lasa-te, in toate comentariile ai juma din ele puse total aiurea. Scrie fara cratima ca e mai bine, te stim ca nu le ai cu romana, nu te mai stradui atata. ON : E exact cum ai presupus si tu admin, nu cauta sa se laude cu doborarea amaratei de drone, cauta sa accentueze ca ai sirianului lupta impotriva lor si nu a jihadistilor.