Home » Aviatie civila, featured

Un motodeltaplan a cazut la Vadeni

29 May 2016 2 Comments

Foto: Obiectiv Vocea Brailei

Foto: Obiectiv Vocea Brailei

Mitingul aviatic de la Vadeni, traditionalul Bors de Peste, s-a incheiat cu un accident grav, un motodeltaplan prabusindu-se dupa ce a ratat aterizarea.

Accidentul a avut loc sambata seara, in jurul orei 20:30, pilotul aparatului de zbor fiind ranit si transportat in stare grava la spital, anunta postul Realitatea TV.

“Bărbatul a suferit leziuni şi fracturi la torace şi şolduri, un traumatism cranian şi un şoc hemoragic. A fost preluat de urgenţă de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Brăila.”

Ulterior, el a fost transportat in Bucuresti, la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Pana in momentul de fata nu se cunosc, evident, cauzele accidentului, insa o ancheta a fost initiata de procurori, iar AACR cerceteaza de asemenea acest accident.

Martori citati de jurnalisti din presa locala spun ca motodeltaplanul ar fi venit prea jos la aterizare si n-a mai prins pista, lovind drumul judetean din apropierea aerodromului Vadeni si dezechilibrandu-se.

2 Comments »

  • Mironescu Julienutza said:

    Sunt îngrijorată off am multi prieteni,alte amanunte?

  • Adi said:

    Am vorbit cu un pilot care era la fata locului accidentului, apare in filmare. Nu e nimic de comentat, e eroare e pilotaj. Nu a mai fost nimeni implicat in afara de pilot. Strigatele dupa stingatoare sunt din cauza ca s-a spart rezervorul si curgea benzina, iar motorul si in special esapamentul erau incinse, pana la urma nu s-a intamplat nimic mai rau.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.