Un nou terminal touch-screen, pentru comenzi taxi, la Aeroportul Otopeni

taxi otopeniCompania Naţională Aeroporturi Bucureşti a pus la dispoziţia pasagerilor, începând de vineri, 9 august 2013, al treilea terminal touch-screen pentru realizarea comenzilor taxi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB).

Terminalele cu display touch screen sunt utilizate de pasagerii AIHCB începând cu data de 30 aprilie, până în prezent fiind înregistrate peste 78.000 de comenzi taxi prin intermediul acestor dispozitive, ceea ce dovedeşte succesul acestui serviciu.

Odată cu punerea în folosinţă a terminalelor cu touch screen, realizarea comenzilor taxi a fost simplificată la minimum, sistemul utilizând un soft dedicat multilanguage, dar şi o interfaţă grafică intuitivă, accesibilă inclusiv pasagerilor care nu cunosc o limbă de circulaţie internaţională.

Serviciul Comunicare
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Eni Lucian Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eni Lucian
Guest
Eni Lucian

Parerea mea este ca acele casute de pe dispozitivele touchscreen trebuie sa se roteasca astfel incat fiecare companie de taxi sa devina cel putin o data prima din lista de companii. Cu alte cuvinte, prima companie va deveni ultima din lista de optiuni, a doua va deveni prima din lista, a treia va deveni a doua din lista si tot asa astfel incat listarea in ordine alfabetica sa nu se mai realizeze. Tendinta din punct de vedere psihologic atunci cand alegi este sa iei prima firma de taxi (adica firma care incepe cu litera A)ceea ce nu e foarte corect… Read more »