Home » Aviatie civila, featured

Un nou terminal touch-screen, pentru comenzi taxi, la Aeroportul Otopeni

15 August 2013 One Comment

taxi otopeniCompania Naţională Aeroporturi Bucureşti a pus la dispoziţia pasagerilor, începând de vineri, 9 august 2013, al treilea terminal touch-screen pentru realizarea comenzilor taxi la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB).

Terminalele cu display touch screen sunt utilizate de pasagerii AIHCB începând cu data de 30 aprilie, până în prezent fiind înregistrate peste 78.000 de comenzi taxi prin intermediul acestor dispozitive, ceea ce dovedeşte succesul acestui serviciu.

Odată cu punerea în folosinţă a terminalelor cu touch screen, realizarea comenzilor taxi a fost simplificată la minimum, sistemul utilizând un soft dedicat multilanguage, dar şi o interfaţă grafică intuitivă, accesibilă inclusiv pasagerilor care nu cunosc o limbă de circulaţie internaţională.

Serviciul Comunicare
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

One Comment »

  • Eni Lucian said:

    Parerea mea este ca acele casute de pe dispozitivele touchscreen trebuie sa se roteasca astfel incat fiecare companie de taxi sa devina cel putin o data prima din lista de companii. Cu alte cuvinte, prima companie va deveni ultima din lista de optiuni, a doua va deveni prima din lista, a treia va deveni a doua din lista si tot asa astfel incat listarea in ordine alfabetica sa nu se mai realizeze. Tendinta din punct de vedere psihologic atunci cand alegi este sa iei prima firma de taxi (adica firma care incepe cu litera A)ceea ce nu e foarte corect pentru celelalte. Cred ca o rotatie zilnica in mod automat a casutelor cu companiile de taxi ar rezolva aceasta problema care ii deranjeaza pe taximetristi.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.