Ungaria isi repara elicopterele de atac in Rusia

Ungaria a decis sa trimita in Rusia 12 elicoptere Mil Mi-24 Hind pentru reparatii capitale si refacerea capabilitatii de zbor.

Cei de la Jane’s anunta ca la jumatatea lunii noiembrie a avut loc primul transport, un Antonov An-124 decoland de pe baza aeriana Kecksemet cu directia Sankt Petersburg avand la bord un numar neprecizat de Mi-24.

Contractul dintre Ungaria si Rusia a fost semnat pe 31 octombrie si este al doilea de acest gen, dupa cel pentru elicopterele Mi-17.

Ungaria are in dotare 20 de elicopere Mi-24 in variantele D si V, toate fiind primite cadou in anii ’90 din Germania, care le mostenise dupa unirea dintre RFG si RDG.

3
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PawlykMariusJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Hai măi fraților,nu sare nimeni cu pieptul înainte la comentat? Lăsați tot greul pe mine? Astai vina ta LanceRe,i-ai învățat numai cu articole cu f16. Dacă ungurii m-ai dădeau de pămînt cu un Gripen,să vezi atunci îngrămădeală la postat.

Marius
Guest
Marius

De unde se vede treaba ca comentam doar ca sa… comentam!
Care ar fi fort optiunile pentru RK? Ucraina? nu prea si-au lasat loc de “buna ziua”…

Pawlyk
Guest
Pawlyk

Noi nu comentam la comanda tavarase, asta e ceva ce tu nu bagi la capatana. Ce sa comentam la un articol pe care oricum majoritatea l-am citit pe Janes si care oricum nu ne streseaza pe noi cu nimic? Ca si noi, cu toata antipatia pe care o avem pt anumiti unguri, ei cauta sa-si modernizeze pe cat se poate anumite capabilitati pe care le au. Eu personal am spus-o de vreo 2-3 ori ca sunt lucruri pe care le apreciez de la rusi, designul de familie MiG 29 si Su 27 fiind in capul listei de fightere gen 4… Read more »