Home » Aviatie militara, featured

USS Vinson a pierdut un F-18. Armada lui the donald a intrat la apa

23 April 2017 6 Comments

Credeati ca nu spun despre Vinson? Ca rad doar de Kuznetsovul lui vladut? Ei bine, iata, USS Carl Vinson a pierdut un F/A-18E Super Hornet, avionul facand o baie neprogramata.

Din putinele informatii facute publice, avionul a devenit recif in timp ce se afla in faza de apuntare, pilotul salvandu-se prin catapultare si fiind apoi recuperat de echipajele SAR.

Americanii n-au spus daca F-ul a venit sub panta, daca a avut probleme tehnice, daca a rupt vreun cablu, asa ca momentan mi-e imposibil sa comentez mai mult.

Dar nu pot sa nu remarc karma. La putin timp dupa ce ala portocaliu se lauda ca trimite o “armada” in coasta lui kim cel gras, Vinson pierde un avion. Pai?

6 Comments »

 • mihai444 said:

  pai, pai plm…

 • Jap said:

  Yo îl suspectez pe Kim de practici Woodoo. Gringo-Kim 0-1.

 • Cezar said:

  Astea-s blestemele lui KIM cel gras si ale rusilor, nu de alta, dar cam toata lumea radea de Kustnetov si de arhaismele lui KIM grasanul cel razboinic!

  PS The Donald a fost fair de data asta, aratand gravele probleme ale disponibilitatii aviatiei SUA, in principal cea de pe portavioane, si in particular ale avioanelor Super Hornet, vaduvite la fonduri pentru mentenata in asteptarea lui F 35.

  Cred ca asta o sa fie o invatare de minte pentru multi, asta in cazul in care avionul a cazut din pricina asta.

 • Raptor said:

  Si au ramas Sam uitandu-se in lung dupa avion precum Kim dupa racheta :))

  Pai nu vroia za Donald mai multe F-18 SH?
  Acum poate se uita catre Advanced, chiar as vrea sa aud mai multe despre noile F-18 si F-15.

  • Cezar said:

   F 18 Advanced Super Hornet si F 15 Silent Eagle, sunt intr-adevar niste avioane superbe. Pe langa capabilitatile mult sporite fata de variantele mai vechi, acum au si capabilitati de detectie radar mult ingreunata, facandu-le ideale pentru orice armata serioasa din lume. Vorbesc de cele care se respecta si vor calitat plus, eventual, si ceva cantitate. Nu este cazul nostru. 12 SH/TH-uri nu se pun! 🙂

   Tare as vrea sa le vad in dotarea US Army ca o ultima varianta pana ca aceste modele sa fie retrase, idem F 16 V. sa iti pui cam toate sperantele in F 35 si F 22 e putin riscant, mai ales daca ‘dusmanii’ reusesc sa dea de cap capabilitatilor invizibil pe radar!

 • Jap said:

  Despre F-18 s-ar putea să auzim știri nasoale anul ăsta,Raptore. Iar F-15 nu a intrat încă în hora tăierilor bugetare. A fost un zvon pe la început,că ar fi trebuit să înlocuiască ’15 cu F-16 block 70,dar în final s-au calmat.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.