Home » Aviatie sportiva, featured

VIDEO | Avionul “stealth” pe care si-l permite si Romania

18 March 2016 2 Comments

avionPentru ca internetul nostru cel de toate zilele ne ofera raspunsuri la toate intrebarile, pe internet, desigur, am gasit si avionul stealth pe care si-l permite si Romania!

Nu, nu e vorba de F-35-ul pe care doi fosti ministri ai Apararii il promiteau cu inconstienta naiva, ci ceva mult mai… aparte!

Grecii de la G-Aerosports ofera celor interesati avionul Archon SF1. Ce este Archon SF1, o sa va intrebati. Ei bine, nu este altceva decat un avion ultrausor care copiaza in detaliu designul lui F-22. Da, acel F-22 🙂

Mai mult, Archon SF1 vine la pachet, sub forma de kit, si costa 14.650 de euro bucata. Parca ne-am permite si noi vreo 3-4 escadrile, nu?

Ca sa nu avem vorbe dupa, acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Iar daca am vrut sa ironizez pe cineva cu acest material tinta sunt factorii de decizie care nu aloca fonduri decente, nici macar suficiente, pentru dotarea Fortelor Aeriene Romane.

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.