Home » Aviatie militara, featured

VIDEO | Boeing 777 interceptat de doua Eurofighter

20 February 2017 3 Comments

Doua Eurofighter Typhoon germane au fost trimise sa intercepteze un Boeing 777-300 al celor de la Jet Airways care a pierdut legatura cu controlorii de la sol.

Aeroava inmatriculata VT-JEX efectua cursa 9W-118 de la Mumbai la Heathrow si nu a raspuns apelurilor facute de controlorii nemti pe nicio frecventa, nici pe cea de urgenta.

Asa cum se obisnuieste in astfel de cazuri, doua avioane Eurofighter Typhoon, foarte probabil apartinand Taktisches Luftwaffengeschwader 31 de la Nörvenich Air Base, aflate in alarma au fost decolate pentru interceptie.

Probabil ca ati vazut sau citit stiri scrise de imbecili care vorbesc despre momente de panica in cer si alte asemenea chestii.

In primul rand, pasagerii nu au fost nicio clipa in pericol, deci unde e panica? In al doilea rand, eu sa fi fost pasager in avionul ala si sa fi vazut doua Eurofightere pe geam mi s-ar fi parut ceva foarte-foarte tare!

Asa ca mai usor cu stirile panicarde, a fost un episod interesant care ne arata de ce e utila Politia Aeriana si, in plus, avem si niste imagini foarte misto!

3 Comments »

 • Jap said:

  M-ai ușor cu bravura pe scări LanceRe. Cînd ai să vezi vreo dată două ‘păsări’ pe geam o săl suspectezi de jihad pe ăla de lîngă tine,apoi îţi aduci aminte că ai uitat katana acasă și ai să mori tînăr și n-ai apucat să vezi spectacolul de cabaret de la Moara Roșie.

 • Neacsu Gabriel said:

  Pen` asta era bun si IAR 93 cu conditia sa nu decoleze dupa ce a trecut Boeing-ul :p Mie imi pare ciudat faptul ca ambele fightere vin dispre babord si nu incadreaza 777-le.

  • Adi said:

   Citeste manualul de proceduri operationale si o sa intelegi.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.