Home » Aviatie militara, featured

VIDEO | Grecii au bagat la apa un Apache

22 September 2016 4 Comments

elicopterAcrobatia aeriana cu elicopterul nu este pentru toata lumea, cel mai recent exemplu in acest sens venind de la vecinii greci. Vecinii lor, nu ai nostri, cunoastem putina geogra.

Povestea e asa. In timpul exercitiului SARISA-2016, un elicopter militar AH-64 Apache a facut un soi de mini demonstratie aeriana in zona de coasta a orasului Salonic.

Demonstratia asta inceputa frumos, cu un zbor la nivelul valurilor, s-a incheiat extrem de prost, cu un plonjon spectaculos al elicopterului in Egee. Echipajul a scapat cu viata, dar presupun ca va avea de dat niste explicatii serioase a ceea ce pare o evidenta eroare de pilotaj.

Cand vad asemenea imagini ii apreciez si mai multi pe baietii nostri care, de aproape fiecare data, ma lasa cu gura cascata cu evolutiile lor.

4 Comments »

  • Jap said:

    Elicopterul avea Casco?

  • Petre said:

    Medalia de onoare a nerozilor, orizontul deasupra apei e inselator, trebuie mai multa grija, asta-i cand esti prea sigur pe tine sau mai rau ai ore putine la mansa. Haac !

  • Petre said:

    Ar fi primul Apache submersibil, bravo grecilor, iti trebui curaj nebun sau prostie crasa…

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.