Home » Aviatie militara, featured

VIDEO | Inca un low pass din Ucraina, acum cu Su-25

31 August 2016 2 Comments

su25Pilotii din Ucraina nu se potolesc si ne “lovesc” cu un nou low pass care ne lasa ca la dentist, de aceasta data cu un Suhoi Su-25.

Avionul a evoluat peste una dintre bretelele bazei aeriene de la Lutsk la o inaltime estimata de omul care a filmat la mai putin de un metru.

Eu as spune ca a fost ceva mai mare, dar nu cu mult.

Intrebarea e cand se vor potoli ucrainenii cu “vitejiile” astea care nu stiu ce dovedesc, in afara de faptul ca-s usor inconstienti.

2 Comments »

  • Raptor said:

    Caracteristic ucrainenilor, se dau smecheri cu avioanele dar cand au dat nas in nas cu rusii nu stiu cum ca le.cam cadeau pasaroii, la fel faceau pe adevaratii cu fortele speciale, Berkut parca le zicea, de bateau femei si civili pe stadioane si apoi cand au dat de unii mai adevarati ca ei prin estul salbatic si-au luat-o de le-a iesit vitka pe nas

  • Jap said:

    Io unul nu i-aș numi inconștienți.Poane ne arată că sînt pregătiți și stăpînesc păsările. Trecerile ăstea joase le făceam și noi cu Mig-29,asta înseamnă că sîntem și noi ‘viteji’?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.