Home » Aviatie militara, featured

VIDEO | Saab a lansat un joc cu Gripen si e destul de tare

29 December 2016 No Comment

Cei de la Saab duc promovarea Gripenului in lumea jocurilor pentru telefonul mobil si pot sa spun ca au facut o treaba destul de buna.

Gripen Fighter Challenge se gaseste de cateva zile pe Google Play Store si Apple itunes, dar recunosc ca nu m-am gandit pana acum sa vad cata lume l-a incercat.

In fine, eu l-am luat cand am auzit de el si l-am incercat, moment in care m-am lovit de primele probleme. Gripen Fighter Challenge se joaca printr-o combinatie de inclinari si atingeri ale display-ului, motiv pentru care mi se pare destul de dificl.

De fapt, chiar m-am chinuit sa trec de tutorial. Insa odata ce “il prinzi”, se simplifica mult si de prinde si el.

In esenta, zbori in Gripen F in tot felul de misiuni. Cu fiecare misiune efectuata, castigi diverse chestii, de la camuflaj pentru avion, pana la desene pentru aripi si deriva.

Am jucat cred ca vreo ora, am ajuns pana la nivelul 6 sau 7 si pot sa spun ca nu l-am sters de pe telefon, ceea ce inseamna ca o sa il mai joc.

P.S. Mi-am amintit de un mare defect al jocului: nu are buton de exit. Adica nu poti sa iesi din joc normal! Bad, bad, bad Saab!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.